z
Κάλεσμα της Λ.Ε.Α. Περιστερίου για την απεργία στις 26 Σεπτέμβρη
Κατηγορία : Περιστέρι / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2012-09-18 12:00:00

Το κάλεσμα της Λαικής Επιτροπής Αγώνα Περιστερίου :

Η Λαϊκή Επιτροπή Αγώνα Περιστερίου καλεί τον εργαζόμενο λαό και τη νεολαία της πόλης σε αγωνιστικό ξεσηκωμό μπροστά στην απεργία στις 26 Σεπτέμβρη. Η ανεργία, ο υποσιτισμός, η διακοπή της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, το ανελέητο χαράτσωμα, η απλήρωτη εργασία, η κρατική και παρακρατική καταστολή απειλούν θανάσιμα κάθε λαϊκή οικογένεια. Νέα χειρότερα μέτρα έρχονται για να κάνουν τον ερχόμενο χειμώνα εφιαλτικό.

Μόνος δρόμος η ταξική αλληλεγγύη, η αγωνιστική διεκδίκηση, και ο μαζικός αγώνας για να πάρει απάντηση η αντιλαϊκή κυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ, το ΔΝΤ και η Ευρωπαϊκή Ένωση.

Εργάτες και άνεργοι, δάσκαλοι, καθηγητές, μαθητές, φοιτητές και γονείς, συνταξιούχοι και αυτοαπασχολούμενοι όλοι στους δρόμους του αγώνα για να υπερασπίσουμε τη ζωή μας και τη ζωή των οικογενειών μας από την επίθεση του κεφαλαίου και των κομμάτων του. Να νεκρώσουν οι τόποι δουλειάς, κανένα μικρομάγαζο ανοικτό, μαζική συμμετοχή στην γενική απεργία της 26ης του Σεπτέμβρη. Καμιά εμπιστοσύνη στα κόμματα της ΕΕ, που σπέρνουν αυταπάτες, κοροϊδεύουν το λαό και δίνουν τα παιδιά του βορά στη λυκοσυμμαχία.

Καμιά αναμονή!!  Λαϊκή συμμαχία για τη ρήξη και την ανατροπή!!

Η Λαϊκή Επιτροπή Αγώνα διοργανώνει εξορμήσεις σε τόπους δουλειάς και γειτονίες της πόλης με στόχο την ενημέρωση για την απεργία και την συμμετοχή στις κινητοποιήσεις, το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου στις 11:00πμ στις εξής περιοχές:

Στην πλατεία Ανθούπολης, στην πλατεία Μαρίνου Αντύπα (Δέγλερη), στον πεζόδρομο της Εθνικής Αντιστάσεως, στην πλατεία Λόφου και στην πλατεία Μπουρναζίου.

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved