z
Περιστέρι: Άναψε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο του!
Κατηγορία : Περιστέρι / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2015-12-15 19:15:00

Ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης, μαζί με χιλιάδες πολίτες που κατέκλυσαν την κεντρική πλατεία της πόλης, άναψαν το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της πόλης, στις 11 Δεκεμβρίου 2015.

Παρά τη βροχόπτωση, που δεν τους πτόησε όλοι μαζί έστειλαν μήνυμα αγάπης, ενότητας και αλληλεγγύης, μεταμορφώνοντας το Περιστέρι σε  μια πόλη γιορτινή, χαρούμενη και αισιόδοξη, σε πείσμα των καιρών...

Η πλατεία μετατράπηκε σε μια φωτεινή πολιτεία. Το Περιστέρι απέκτησε και φέτος ένα από τα ομορφότερα και πιο γιορτινά στολίδια του.

Η φαντασμαγορική βραδιά, ξεκίνησε με την παιδική  χορωδία του Δημοτικού Ωδείου που τραγούδησε τα κάλαντα και Χριστουγεννιάτικα τραγούδια.  Τη σκυτάλη πήραν οι “REC” και η “ΝAYA” που τραγούδησαν και παρέσυραν τους Περιστεριώτες στο ρυθμό της μουσικής τους.

Είχε προηγηθεί η μεγάλη παρέλαση στους κεντρικούς δρόμους της πόλης από τη Δημοτική Φιλαρμονική Ορχήστρα, τους εθνικοτοπικούς και αθλητικούς συλλόγους, καθώς και τα δημοτικά εργαστήρια, πλημμυρίζοντας με ήχους γιορτινούς την αγορά της πόλη μας.

 

 

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved