z
Περιστέρι: Διήμερο εκδηλώσεων από τον Πανελλήνιο Σύλλογο «Αμυμώνη» και το Δήμο
Κατηγορία : Περιστέρι / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2013-03-05 16:10:00

Ιδιαίτερη επιτυχία σημείωσε το διήμερο εκδηλώσεων χαράς, δημιουργίας και αλληλεγγύης αφιερωμένο στα ξεχωριστά παιδιά από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων «Αμυμώνη», υπό την αιγίδα του Δήμου Περιστερίου.

Ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης βρέθηκε στην έναρξη των εκδηλώσεων, στις 2 Μαρτίου 2013 το πρωί στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, κοντά στα παιδιά και τους γονείς, προσδίδοντας με την παρουσία του την έμπρακτη στήριξη στην προσπάθεια ανθρωπιάς και το σπουδαίο έργο που επιτελεί η «Αμυμώνη».

Στην ομιλία της, η Πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου «Αμυμώνη» Παρασκευή Μπέλλου, εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες στον κ. Παχατουρίδη για την τιμητική του παρουσία, αλλά και την υποστήριξη να εκπαιδεύσουν τα παιδιά, μέσα από ευχάριστες και εποικοδομητικές δραστηριότητες, ώστε να μπορούν να ελέγχουν την καθημερινότητά τους, να είναι αυτόνομοι.

Τα έσοδα από το φιλανθρωπικό bazaar με κεντρικό μήνυμα: «Μαζί σου μπορώ να κάνω τα πάντα» θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση και τη διαφύλαξη της λειτουργίας των προγραμμάτων για τα παιδιά με προβλήματα όρασης και πρόσθετες αναπηρίες.

Ο Δήμος Περιστερίου αγκαλιάζει με την καρδιά του αυτές τις κοινωνικές πρωτοβουλίες, που είναι και το πραγματικό νόημα της ζωής. Μάλιστα, στα τέλη Μαΐου σε συνεργασία με την «Αμυμώνη» θα πραγματοποιηθούν ξεχωριστές εκδηλώσεις στο νέο Άλσος Περιστερίου για τη στήριξη των παιδιών και των οικογενειών τους.

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved