z
Περιστέρι: Εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου
Κατηγορία : Περιστέρι / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2013-01-07 14:40:00

O Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Περιστερίου (ΟΠΑΑΠ), στην προσπάθειά του να ανταποκριθεί στις ιδιαίτερα αυξημένες ανάγκες για αίμα των κατοίκων - δημοτών της πόλης μας, διοργανώνει την 28η εθελοντική αιμοδοσία με τη συνεργασία της κινητής μονάδας αιμοληψίας του Θριασίου Νοσοκομείου.

Η αιμοδοσία πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 23 και την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013 και ώρες από τις 9:00 έως τις 13:30 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, στο κτίριο της Ξυλοτεχνίας (Παρασκευοπούλου και Δημοσθένους).

Η Δημοτική Σύμβουλος και Πρόεδρος του ΟΠΑΑΠ Ξένη Κορόγιαννη τονίζει ότι το αίμα αποτελεί κοινωνικό αγαθό που δεν είναι δυνατό να αντικατασταθεί από κανένα φάρμακο και η εθελοντική αιμοδοσία αποτελεί πράξη αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς εξασφαλίζοντας τη δυνατότητα να βοηθήσουμε, κάθε φορά που υπάρχει ανάγκη, τον ίδιο τον εαυτό μας, την οικογένεια και τους φίλους μας.

Καλεί όλους τους Περιστεριώτες να συμμετέχουν ενεργά στην προσπάθεια αυτή του Δήμου Περιστερίου, έτσι ώστε το πρόγραμμα Εθελοντικής Αιμοδοσίας να αποτελέσει θεσμό πλέον στην τοπική κοινωνία του Περιστερίου.

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved