z
Περιστέρι: Καταγγελία της Λαϊκής Επιτροπής Αγώνα
Κατηγορία : Περιστέρι / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2013-02-27 23:30:00

Η Λαϊκή Επιτροπή Αγώνα Περιστερίου και το σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Περιστερίου καταγγέλλουν την ανάλγητη, αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης και της Τοπικής Διοίκησης απέναντι στους εργαζόμενους στις κοινωνικές δομές, όπως το πρόγραμμα «βοήθεια στο σπίτι».

Εξαιτίας αυτής της πολιτικής βρίσκεται στον αέρα το πρόγραμμα και οι 3.500 εργαζόμενοι που εξυπηρετούν 130.000 περίπου άτομα, όπως επίσης και τα 68 κέντρα ημερήσιας φροντίδας ηλικιωμένων και τα 43 κέντρα διημέρευσης και ημερήσιας φροντίδας.

Απαιτούμε την εξασφάλιση της συνέχειας στην δουλειά όλων των εργαζομένων που απασχολούνται στις κοινωνικές δομές, γιατί εκτός των άλλων επιτελούν σημαντικό έργο που πρέπει να συνεχιστεί μέσα απο δημόσιες και δωρεάν δομές με 100% χρηματοδότηση απο τον κρατικό προϋπολογισμό που να καλύπτει, χωρίς όρους και προϋποθέσεις, όλους όσους έχουν ανάγκη απο τις υπηρεσίες του.

Καταγγέλουμε την προσπάθεια κυβέρνησης και δημοτικής αρχής Παχατουρίδη να αποσπάσουν την συγκατάθεση των εργαζομένων στην «βοήθεια στο σπίτι» για ίδρυση «κοινοφελούς συνεταιριστικής επιχείρησης» κάτι που θα οδηγήσει στην ιδιωτικοποίηση αυτών των δομών.

Η ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ & ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013 ΚΑΙ ΩΡΑ 7:00 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ(ΘΕΟΦΡΑΣΤΟΥ ΚΑΙ ΣΑΡΑΝΤΑ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ 20)

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved