z
Περιστέρι: Κοπή πίτας από το «ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ»
Κατηγορία : Περιστέρι / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2013-02-25 11:05:00

Την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Δήμου Περιστερίου "ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ”.

Στη κοπή παρευρέθηκε σύσσωμο το Δ.Σ. του Κέντρου που αποτελείται από την Πρόεδρο κα Ξένη Κορόγιαννη, Πρόεδρο Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής, Αθλητισμού-Πρόνοιας, την Αντιπρόεδρο κα Ιωάννα Πανταλάκη, Περιφερειακή Σύμβουλο, την Γενική Γραμματέα και Διοικητικά Υπεύθυνη κα Μαρία Τσιώτα, Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, τον Ταμία κ. Σάββα Αβραμίδη, Δημοτικό Σύμβουλο και τα Μέλη του Δ.Σ. κα Μαρία Πετροπούλου, κα  Άννα Μιχαλοπούλου και κα Άννα Τζάκου. Επίσης παρευρέθηκε η Επιστημονικά Υπεύθυνη εκ μέρους του ΟΚΑΝΑ για το “ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ”, κα Φωτεινή Μπέη, όπως και σύσσωμη η Επιστημονική Ομάδα του Κέντρου.

Η Πρόεδρος του Οδοιπορικού, κα Κορόγιαννη, κόβοντας τη πίτα, ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία, ευτυχία και δημιουργική διάθεση, για την επίτευξη των στόχων του Κέντρου. Διαβεβαίωσε δε τους εργαζόμενους ότι, τόσο ο Δήμαρχος Περιστερίου κ. Ανδρέας Παχατουρίδης όσο και το Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου, θα είναι πάντα κοντά τους και θα στηρίζει δυναμικά το έργο της Πρόληψης, που είναι σημαντική για την ποιότητα ζωής των πολιτών της πόλης.

Ο τυχερός της πίτας ήταν ο Ταμίας του Δ.Σ. κ. Σάββας Αβραμίδης.

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved