z
Περιστέρι: Κοσμοσυρροή στις αποκριάτικες εκδηλώσεις
Κατηγορία : Περιστέρι / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2017-03-02 12:10:00

Δεν είχε προηγούμενο, η κοσμοσυρροή στην "Καρναβαλοτρέλα" του Δήμου Περιστερίου. Χιλιάδες παιδιά με τους γονείς διασκέδασαν δωρεάν στον απέραντο παιδότοπο , που είχε και φέτος μετατραπεί το Εκθεσιακό Κέντρο από το Δήμο Περιστερίου.

 



Τα παιδιά απόλαυσαν ζωντανά τους ΧΑΝΑ ΖΟΟ με την Τερέζα, το Βασίλη και τη Νίκη, που τα ξεσήκωσαν, χορεύοντας και τραγουδώντας την Καμήλα, τον Σκαντζόχοιρο, την Κατσίκα, το Φαταούλα, τον Αστακό, την Αγελάδα και όλες τις μεγάλες επιτυχίες.

 



Διασκέδασαν στο ξέφρενο πάρτυ του NICKELODEON, με τον Μπόμπ Σφουγγαράκη, τη Ντόρα Μικρή Εξερευνήτρια και τον Πάτρικ ο Αστερία και τη Θεατρική Ομάδα L&S με τη διαδραστική παράσταση “Τα Τρία Γουρουνάκια”.

Σε μια ανεπανάληπτη παράσταση με τη φαντασία και το παραμύθι  το κοινό παρακολούθησε για πρώτη φορά όλους τους μεγάλους μάγους ΣΑΝΚΑΡΑ, ΖΕΥΣ, ΟΣΚΑΡ, ΒΑΛΤΑΣΑΡ ΚΑΙ FUNTASTICO.

Ταυτόχρονα, όλο τετραήμερο 24, 25, 26 και 27 Φεβρουαρίου 2017 από το πρωί μέχρι και το βράδυ, τα παιδιά διασκέδασαν με φουσκωτά παιχνίδια, εργαστήρια δημιουργίας, face painting, κυνήγι του χαμένου θησαυρού, διαγωνισμούς χορού, θεατρικά παιχνίδια, Zumba, karaoke σε μεγάλη οθόνη και παραστάσεις θεατρικές, μαριονέτας και σκιών.

 

Κούλουμα ενότητας και ανθρωπιάς

Χιλιάδες Περιστεριώτες γιόρτασαν τα φετινά Κούλουμα στο Εκθεσιακό Κέντρο της πόλης, μέσα σε κλίμα ενότητας και ανθρωπιάς. Ο Δήμος Περιστερίου τηρώντας το έθιμο, πρόσφερε δωρεάν χιλιάδες μερίδες σαρακοστιανών μεζέδων και κρασί.

 



Ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης αντάλλαξε ευχές για καλή Σαρακοστή με τους συμπολίτες του, σημειώνοντας ότι η πόλη γιορτάζει όλη μαζί ενωμένη.

Ακολούθησε μεγάλη συναυλία με τους τραγουδιστές Στέλιο Διονυσίου και την Αγνή Καλούμενου με κέφι και χορό, που κράτησε μέχρι και αργά το μεσημέρι.

 



Τα μικρά παιδιά διασκέδασαν με φουσκωτά παιχνίδια, εργαστήρια, face painting κ.λ.π. σε ειδικό χώρο μέσα στο Εκθεσιακό Κέντρο του Δήμου Περιστερίου.

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved