z
Περιστέρι: Σε πρώτο πλάνο το πράσινο και το περιβάλλον
Κατηγορία : Περιστέρι / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2016-04-06 16:00:00

Με ιδιαίτερη προσοχή παρακολουθούμε τους τελευταίους δύο μήνες την προσπάθεια του Δήμου Περιστερίου να πρασινίσει ακόμα περισσότερο την πόλη μιας και η φύτευση νέων δέντρων είναι ένα απαραίτητο μέτρο που πρέπει να ακολουθήσουν όλοι οι Δήμοι για την καλυτέρευση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων του Λεκανοπεδίου Αττικής.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δενδροφυτευσεις θα συνεχιστούν μέχρι το τέλος του 2016 αφού ο Δήμος Περιστερίου αποσκοπεί στο να δημιουργήσει πράσινα σημεία σε όλες τις περιοχές τις πόλεις που θα καλυτερέψουν την καθημερινότητα των πολιτών.

 

 

Σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει νέα δέντρα σε διαφορετικά σημεία της πόλης με δέντρα όπως ελιές και πλατάνια αλλά και μικρότερα δέντρα που αναμένεται να αναπτυχθούν τα επόμενα χρόνια.

 

Σε ερώτησή μας στον Δήμαρχο Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη για το πράσινο και το περιβάλλον στην πόλη του Περιστερίου αρκέστηκε να μας τονίσει: «Εμείς δεν είμαστε χθεσινοί στην πόλη μας. Αποφεύγουμε τα πολλά λόγια και σκύβουμε πάνω από τα προβλήματα του Περιστερίου. Τους επόμενους μήνες θα δείτε ακόμα περισσότερες διαμορφώσεις εντός της πόλης».

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved