z
Περιστέρι: Σύγκληση Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου
Κατηγορία : Περιστέρι / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2013-02-01 17:00:00

Σύμφωνα  με τις διατάξεις ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Περιστερίου, Βασίλειος Λώλος, καλεί σε  συνεδρίαση του Δ.Σ την  7–2-2013 ημέρα: Πέμπτη και ώρα: 17:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο κτίριο της Ξυλοτεχνίας επί της οδού Δημοσθένους 11 και Παρασκευοπούλου με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

1.  Απολογιστικά στοιχεία εσόδων-εξόδων του Δ’ Τριμήνου, έτους 2012. (Οικονομική Επιτροπή)

2.  Έκφραση σύμφωνης γνώμης στον προϋπολογισμό, έτους 2013 της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτιστικής Ανάπτυξης Περιστερίου. (ΔΕΠΑΔΠ). (Πρ. της ΔΕΠΑΔΠ κ. Παπαδόπουλος Β.)

3.  Έκφραση σύμφωνης γνώμης στον προϋπολογισμό του ΝΠΔΔ ««ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΠΡΟΝΟΙΑΣ (Ο.Π.Α.Α.Π.)» του Δήμου, για το οικονομικό έτος 2013. (Πρ. του Ν.Π κα Κορόγιαννη Π.)

4.  Ορισμός Διοικητικού Συμβουλίου, καθορισμός θητείας, εκλογή Προέδρου & Αντιπροέδρου του Νομικού Προσώπου  «ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΠΡΟΝΟΙΑΣ (Ο.Π.Α.Α.Π.)» του Δήμου. (Γ.Γ. του Δήμου  κα Τσόγκα Κ.)

5.  Λήψη απόφασης για την κάλυψη αναγκών προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την υλοποίηση Ευρωπαϊκών προγραμμάτων (καθορισμός αριθμού και ειδικοτήτων) για το Ν.Π.Δ.Δ. «Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής  Αθλητισμού & Πρόνοιας» του Δήμου. (Πρ. του Ν.Π κα Κορόγιαννη Π.)

6.  Απότμηση πεζοδρομίων για ίδρυση πρατηρίου Υγρών Καυσίμων με είσοδο επί της Ηρακλέους και είσοδο – έξοδο επί της Τρώων (Ο.Τ.553). (Επιτροπή Ποιότητας Ζωής)

7.  Λήψη απόφασης για επικαιροποίηση της υπ’αρ.31/92 Πράξης του Δ.Σ. που αφορά στον χαρακτηρισμό χώρου στο ΟΤ 1087 σε πράσινo. (Επιτροπή Ποιότητας Ζωής)

8.  Γνωμοδότηση του Δήμου για τροποποίηση του Γ.Π.Σ. Δήμου Αθηναίων στο Ο.Τ.124 (Λεωφ.Κηφισού). (Επιτροπή Ποιότητας Ζωής)

9.  Επικαιροποίηση  Απόφασης που αφορά στο Ο.Τ. 1795α. (Επιτροπή Ποιότητας Ζωής)

10. Λήψη απόφασης για εκμίσθωση των υπ’ αριθ. Κ22 & Κ23 Δημοτικών Καταστημάτων Ευαγγελιστρίας. (3η Δημοτική Κοινότητα)

11. Έγκριση κατ’ εξαίρεση διαφορετικού ωραρίου λειτουργίας των υπηρεσιών του Δήμου για το έτος    2013, σύμφωνα με τις συνδυασμένες διατάξεις των άρθρων 36 και   48 του Ν.3584/2007. (Γ.Γ. του Δήμου  κα Τσόγκα Κ.)

12. Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου και εκπροσώπων των παραγωγικών τάξεων στη Δημοτική Επιτροπή Παιδείας. (Αντ/χος κ. Αρβανίτης Θ.)

13. Ορισμός υπευθύνου εκπροσώπου του Δήμου, για την υλοποίηση των προγραμμάτων του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του Δήμου. (Αντ/χος κ. Αρβανίτης Θ.)

14. Ορισμός Δημοτικού Συμβούλου με τον αναπληρωτή του στην Επιτροπή επίλυσης με συμβιβασμό φορολογικών διαφορών για το έτος 2013 (Αντ/χος κ. Σταυρούλιας Αλ.)

15. Έγκριση πίστωσης και κατανομή ποσού 218.620,55 € για τις λειτουργικές ανάγκες των σχολείων του Δήμου. (Αντ/χος κ. Αρβανίτης Θ.)

16. Ανατροπή αποφάσεων ανάληψης υποχρέωσης έτους 2012. (Αντ/χος κ. Σταυρούλιας Αλ.)

17. Επανέγκριση πιστώσεων € 28.318,71 για την εξόφληση οφειλών παρελθόντων ετών. (Αντ/χος κ. Σταυρούλιας Αλ.)

18. Παράταση μίσθωσης ακινήτου  που στεγάζεται  το 1ο  ΚΕΠ. (Αντ/χος κ. Λύκος Π.)

19. Παράταση μίσθωσης ακινήτου  που στεγάζεται  το 2ο  ΚΕΠ. (Αντ/χος κ. Λύκος Π.)

20. Παράταση μίσθωσης ακινήτου  που στεγάζεται  το 3ο  ΚΕΠ. (Αντ/χος κ. Λύκος Π.)

21. Ανάκληση της υπ’ αριθ. 308/12 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου  και  έγκριση της απ’ ευθείας ανάθεσης των εργασιών  για  τον καθαρισμό των κτιρίων  του Νέου Δημαρχείου, των  3ων  Κ.Ε.Π., του ΚΥΒΕ και της Ξυλοτεχνίας  του Δήμου (Γ.Γ. του Δήμου  κα Τσόγκα Κ.)

22. Λήψη απόφασης για χορήγηση άδειας λειτουργίας του Δημοτικού Ωδείου Περιστερίου .(Αντ/χος κα Τσιώτα Μ.)

23. Λήψη απόφασης για καθορισμό  ειδικοτήτων του προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου στα πλαίσια υλοποίησης του προγράμματος με τίτλο  «Ανάπτυξη Δομών και Υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης προς όφελος των γυναικών και  για την καταπολέμηση της βίας – Δημιουργία Κέντρων Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών θυμάτων βίας στο Δήμο Περιστερίου. (Αντ/χος κα Τσιώτα Μ.)

24. Έγκριση  2ου Α.Π & 2ου ΠΚΤΜΝΕ του έργου “ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ & ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΧΟΛΕΙΩΝ /11”. (Αντ/χος κα Τσιώτα Μ.)

25. Έγκριση καταστροφής άχρηστου ηλεκτρονικού εξοπλισμού . (Αντ/χος κα Τσιώτα Μ.)

26. Επικύρωση της απόφασης της Επιτροπής Επίλυσης με Συμβιβασμό των Φορολογικών Διαφορών και Αμφισβητήσεων. (Αντ/χος κ. Σταυρούλιας Αλ.)

27. Λήψη απόφασης για παράταση σύμβασης για προμήθεια βενζίνης για τα οχήματα του Δήμου, μέχρι την 28η Φεβρουαρίου 2013, στον μειοδότη του 2012 (Αντ/χος κα Ευσταθιάδου Ν.)

28. Λήψη απόφασης για την προσφυγή στη διαδικασία  διαπραγμάτευσης για προμήθεια βενζίνης για τα οχήματα του Δήμου. (Αντ/χος κα Ευσταθιάδου Ν.)

29. Λήψη απόφασης για τη διαγραφή ποσών από Χρηματικούς Καταλόγους. (Αντ/χος κ. Σταυρούλιας Αλ.)

30. Λήψη απόφασης επιβολής προστίμου σε επιχειρήσεις, καταστήματα και επιτηδευματίες που έχουν τοποθετήσει παράνομες ενδεικτικές επιγραφές. (Αντ/χος κ. Σταυρούλιας Αλ.).

31. Παραχώρηση τμήματος ισόγειου χώρου του ΚΥΒΕ για τη λειτουργία Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής και Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης γυναικών θυμάτων βίας στο Δήμο. (Αντ/χος κα Τσιώτα Μ.)

32. Εκλογή δύο Δημοτικών Συμβούλων της μειοψηφίας για να συμμετέχουν στην Εκτελεστική Επιτροπή όταν αυτή επιλαμβάνεται κατά τις διατάξεις του Ν. 3584/07 ως συλλογικό πειθαρχικό όργανο. (Γ.Γ. του Δήμου κα Τσόγκα Κ.)

33. Ορισμός Επιτροπών του ΕΚΠΟΤΑ και του Π.Δ 28/80 (Γ.Γ. του Δήμου κα Τσόγκα Κ.)

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved