z
Περιστέρι: Το «Οδοιπορικό» πραγματοποιεί βιωματικό σεμινάριο για καθηγητές
Κατηγορία : Περιστέρι / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2013-01-18 14:20:00

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Δήμου Περιστερίου "Οδοιπορικό" διοργανώνει σε συνεργασία με την Γ' Γραφείο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τετραήμερο Σεμινάριο για καθηγητές Γυμνασίων-Λυκείων στο εκπαιδευτικό υλικό αγωγής υγείας "Στηρίζομαι στα Πόδια μου".

Το εκπαιδευτικό υλικό ¨Στηρίζομαι στα πόδια μου":

είναι σχεδιασμένο για μαθητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης,
στοχεύει στην πρόληψη της χρήσης εξαρτησιογόνων ουσιών μέσα από την ανάπτυξη των ατομικών και κοινωνικών δεξιοτήτων των έφηβων μαθητών,
είναι εγκεκριμένο από το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο και εφαρμόζεται στα πλαίσια προγραμμάτων Αγωγής Υγείας από καθηγητές της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που έχουν εκπαιδευτεί από το Κέντρο Πρόληψης,
χωρίζεται σε πέντε θεματικές ενότητες: Ταυτότητα και Αυτοεκτίμηση, Κατανόηση των επιρροών, Αυτοπεποίθηση και Αποφασιστικότητα, Συναισθήματα και Λήψη αποφάσεων.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί  στο χώρο του Οδοιπορικού (Κρυστάλλη 49,  Περιστέρι), ημέρες Παρασκευή (14:30-18:30) και Σάββατο (9:30-13:30). 25-26 Ιανουαρίου και 1-2 Φεβρουαρίου 2013. Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου θα χορηγηθούν βεβαιώσεις συμμετοχής. Τον συντονισμό του σεμιναρίου θα έχουν η κα Ευσταθίου Λέα, Κοινωνιολόγος και ο κ. Κυριακάκος Χρήστος, Ψυχολόγος, μέλη της Επιστημονικής Ομάδας του Οδοιπορικού.

Για αιτήσεις συμμετοχής στο σεμινάριο μπορείτε να απευθυνθείτε στο Τμήμα Αγωγής Υγείας του 3ου Γραφείου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και για περισσότερες πληροφορίες στο "Οδοιπορικό" (210 5786888).

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved