z
Θ. Βούρδας: Στην Πετρούπολη Αλλάζουμε το Σκηνικό
Κατηγορία : Πετρούπολη / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2014-04-08 15:55:00
Στις 18 Μαΐου οι πολίτες θα εκλέξουν νέες Δημοτικές Αρχές για την επόμενη 5-ετία.

Στην Πετρούπολη το τέλμα, η  αναβλητικότητα, η ανακύκλωση προσώπων και ιδεών και η ανεπάρκεια σοβαρής και αποτελεσματικής Διοίκησης χρόνων, απαιτεί Αλλαγή Σκηνικού.Πήρα την απόφαση να συμπορευθώ με το συνδυασμό ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ Μαζί και να μπω για πρώτη φορά στη διαδικασία της κρίσης των πολιτών της Πετρούπολης γιατί νομίζω πως στην κρίση που ζούμε όλοι τα τελευταία χρόνια πρέπει να δούμε πως κάτι πραγματικά κρίνεται. Κρίνεται ο «βηματισμός» της Πόλης, της Δυτικής Αθήνας, της Αττικής της χώρας ευρύτερα για τα επόμενα χρόνια.

 

Όλοι όσοι θυμώνουμε με αυτά που γίνονται, οργιζόμαστε με την ανακύκλωση προσώπων και «σωτήρων» και «υποφέρουμε» από τη στασιμότητα, την αναλγησία και τη «σκουριά» που έχει επικρατήσει στην πολιτική ζωή και σε τοπικό επίπεδο, οφείλουμε να δράσουμε και να αντιδράσουμε. Η λογική του κατακρίνω , πετώ «πετραδάκια» και φωνάζω εκ του ασφαλούς και από την απ΄ έξω, απλά διατηρεί τα αίτια που οδήγησαν στην κρίση. Προσωπικά προϊόν παρθενογένεσης δεν είμαι. Έχω παρελθόν που δεν κρύβω, έχω προσωπική «ταυτότητα» και άποψη. Νομίζω άλλωστε πως αυτά τα στοιχεία τα έχουν όλοι οι πολίτες και πρέπει να τα υποστηρίζουν ακόμη και αυτοκριτικά. Στην παράταξη ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ Μαζί βρεθήκαμε άνθρωποι με διαφορετικές αφετηρίες και διαδρομές, με κοινές αγωνίες και προσεγγίσεις προτάσεων και με κοινή αντίληψη πως στην πόλη που μένουμε θέλουμε και να ζούμε.

 

Ο καθένας βάζει την προσωπική του εμπειρία , την επιστημονική η βιωματική του γνώση και τις δυνατότητές του , στην υπηρεσία των κοινών μας αξιών και θέσεων τις οποίες έχουμε διατυπώσει. «Συναντήθηκα» με τον Θοδωρή το Λάππα , όχι για πρώτη φορά, αλλά για να συμφωνήσουμε την Πρώτη ανάγκη που έχει η πόλη μας και δεν είναι άλλη από την ανάγκη για Αλλαγή σκηνικού και «αέρα». Και βρήκα το Θοδωρή «ανοιχτό» σε ιδέες, δημιουργικά συλλογικό, διαθέσιμο να υιοθετήσει την καινοτομία, την αποτελεσματικότητα και τη δημιουργική διάθεση.

 

Συναντηθήκαμε όλοι στην ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ Μαζί, όχι γιατί δεν είμαστε με τους άλλους , αλλά γιατί θέλουμε το Άλλο… Θέλουμε την αξιοσύνη, τη δημιουργικότητα, την αξιοπιστία, τη σοβαρότητα, τη διαφάνεια, το προσκήνιο, την καθαρότητα. Θέλουμε τον Δήμο πρωταγωνιστή στην προσπάθεια αξιοποίησης των πλεονεκτημάτων και του δυναμικού της Πόλης μας και την Πετρούπολη, στο σύνολό της, μία πόλη αξιοβίωτη, ανθρώπινη , λειτουργική, σύγχρονη. Και πέρα από τις ευχές και τα ωραία λόγια , στην ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ Μαζί, δουλέψαμε και τα εργαλεία που μπορούν να μας διασφαλίσουν την υλοποίηση των «θέλω» μας.

 

Συμπορεύομαι με την παράταξη ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ Μαζί διεκδικώντας την ψήφο των συμπολιτών μας, γιατί αυτό που κρίνεται στις Αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου είναι το μέλλον της Πόλης και μπορούμε να το διασφαλίσουμε μόνο με φυγή προς τα εμπρός… Το θέλουμε, το αξίζουμε και το μπορούμε ως άνθρωποι, ως πολίτες , ως Πετρούπολη.

 

Θάνος Βούρδας-Μηχανικός Παραγωγής & ΔιοίκησηςΥποψήφιος Δημοτικός Σύβουλος-ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ Μαζί-Υπ. Δήμαρχος Θοδωρής Λάππας

 

Ποιος είναι ο Θάνος Βούρδας…

 

Γεννήθηκα στα Γιάννενα το 1972. Είμαι απόφοιτος του Τμήματος Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης.

 

Ζω στην Πετρούπολη , είμαι παντρεμένος με τη Φιλιώ Καράφτη και έχουμε δύο παιδιά .

 

Εργάζομαι ως ελεύθερος επαγγελματίας ενώ στο παρελθόν έχω εργασθεί ως Σύμβουλος του Δημάρχου Χανίων, εξωτερικός συνεργάτης στα ΗΛΠΑΠ ΑΕ , το Υπουργείο Γεωργίας και το Υπουργείο Εσωτερικών.

 

Από το 2004 έως σήμερα έχω εργαστεί ως εξωτερικός συνεργάτης των εταιρειών Kapa Research , Emos Interactive, PLANET-REDECON S.A., Unisystems .

 

Έχω αναπτύξει έντονη συνδικαλιστική και πολιτική δράση τόσο στα μαθητικά και φοιτητικά μου χρόνια όσο και στη συνέχεια. Από το 1996 έως το 1999 ήμουν Γραμματέας της ΠΑΣΠ ΑΕΙ. 2008-10 διετέλεσα μέλος της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Δυτικής Αθήνας από όπου και παραιτήθηκα το ΄10.

 

Επίσης έχω διατελέσει μέλος του Δ.Σ. του Ινστιτούτου Μεταναστευτικής Πολιτικής, Αντιπρόεδρος της Ομάδας Εργασίας για τη δημιουργία και τη λειτουργία των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ), επικεφαλής της ομάδας εργασίας για την αναμόρφωση των εκλογικών καταλόγων και μέλος του ΔΣ του ΕΛΟΤ Α.Ε..

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved