z
Ο Σπύρος Τζόκας στο Χαϊδάρι και την Πετρούπολη
Κατηγορία : Πετρούπολη / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2015-10-23 17:05:00

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών, Σπύρος Τζόκας, επισκέφθηκε σήμερα 23 Οκτωβρίου 2015 το Δήμο Χαϊδαρίου  και συναντήθηκε με το Δήμαρχο Μιχάλη Σελέκο.

Στη συνάντηση, στην οποία μετείχαν αντιδήμαρχοι και υπηρεσιακοί παράγοντες, συζητήθηκαν τα μεγάλα προβλήματα που δημιούργησε στο Δήμο η έντονη βροχόπτωση της 22ης Οκτωβρίου 2015  αλλά και το τι πρέπει να  γίνει άμεσα για να αποφευχθούν παρόμοια φαινόμενα στο μέλλον.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ.Τζόκας και ο Δήμαρχος κ.Σελέκος συμφώνησαν ότι αποτελεί πρώτη προτεραιότητα η έναρξη κατασκευής του αγωγού ομβρίων στη Λ. Αθηνών ενώ επεσήμαναν ότι τα αντιπλημμυρικά έργα θα πρέπει να υλοποιούνται άμεσα ξεπερνώντας  χρονοβόρες γραφειοκρατικές διαδικασίες.

Στη συνέχεια ο κ.Τζόκας επισκέφτηκε το Δήμο Πετρούπολης και συνομίλησε με το Δήμαρχο Ευάγγελο Σίμο.

Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον Αντιπεριφερειάρχη για τα σημεία στα οποία προκλήθηκαν ζημιές κατά τη διάρκεια των έντονων καιρικών φαινομένων και τα οποία χρήζουν  άμεσης αποκατάστασης.

Επίσης συζητήθηκαν και τα έργα τα οποία έχουν δρομολογηθεί να γίνουν όπως η κατασκευή παιδικού σταθμού , η αποκατάσταση και αξιοποίηση του παλιού Καμινιού της Πετρούπολης.

Στη συνάντηση συμμετείχε η Περιφερειακή Σύμβουλος κ.Δανιά και οι Αντιδήμαρχοι Πετρούπολης κ. Φιλίππου και κ. Μαλαθρίτης.

Ο Αντιπεριφερειάρχης την Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015 θα επισκεφθεί το Δήμο Αγίων Αναργύρων/Καματερού και θα έχει συνάντηση με τον κ.Σαράντη.

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved