z
Πετρούπολη: Αθλητικές Εκδηλώσεις street tennis, πεζοπορία και σεμινάριο πρώτων βοηθειών
Κατηγορία : Πετρούπολη / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2016-05-31 15:10:00

Συνεχίζονται με επιτυχία και πολλές συμμετοχές οι πολυάριθμες εκδηλώσεις της Αθλητικής Άνοιξης – Καλοκαίρι 2016 του Δήμου Πετρούπολης, που προωθούν με τον καλύτερο τρόπο την αξία του μαζικού αθλητισμού και των ευεργετημάτων της άθλησης στην καθημερινότητα των δημοτών κάθε ηλικίας.

Η Διοίκηση πιστεύει ότι ο αθλητισμός αποτελεί τον καλύτερο τρόπο θωράκισής μας από προβλήματα, που ταλανίζουν την σημερινή μας κοινωνία και κυρίως η άθληση θωρακίζει τα παιδιά μας απέναντι στην μάστιγα όλων των ναρκωτικών.

Πιο συγκεκριμένα:

-Την Κυριακή 15 Μαΐου πραγματοποιήθηκε εκδήλωση Street Tennis στα γήπεδα της πλατείας στην Αγία Τριάδα. Η δραστηριότητα πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Όμιλο Αντισφαίρισης Πετρούπολης, που οργάνωσε χαρούμενα αθλητικά παιχνίδια αντισφαίρισης για όλα τα παιδιά που συμμετείχαν.

 



-Την Κυριακή 22 Μαΐου πραγματοποιήθηκε Πεζοπορία για όλους στο Ποικίλο Όρος, με αφετηρία και τερματισμό τον Άγιο Δημήτρη. Η δραστηριότητα αυτή, μέσα στην φύση, πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Ορειβατικό -  Πεζοπορικό Σύλλογο Πετρούπολης, που οργάνωσε και επίδειξη Αναρρίχησης για τους συμμετέχοντες.

-Την Κυριακή 29 Μαΐου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών - Βασική Υποστήριξη Ζώης για Ενήλικες, με ελεύθερη είσοδο στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Πετρούπολης. Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον κ. Βεντούρη Δημήτρη, πιστοποιημένο εκπαιδευτή πρώτων βοηθειών-διασώστη. Το σεμινάριο αποτελεί την αρχή μιας σειράς εκπαιδεύσεων- σεμιναρίων, που θα οργανωθούν από το τμήμα αθλητισμού στοχεύοντας στην καλύτερη ενημέρωση και προετοιμασία των δημοτών μας απέναντι σε πιθανές δύσκολες στιγμές και ατυχήματα, όπου οι γνώσεις πρώτων βοηθειών ίσως σώσουν και ζωές.

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved