z
Πετρούπολη: Αθλητική άνοιξη - καλοκαίρι 2015
Κατηγορία : Πετρούπολη / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2015-03-18 09:35:00

Η Δημοτική αρχή Πετρούπολης θέλοντας, μέσα από τις πρωτοβουλίες και τις δράσεις της, να προωθήσει το μαζικό λαϊκό αθλητισμό, προχωρά και φέτος στη διοργάνωση «Αθλητική Άνοιξη - Καλοκαίρι 2015».

Σε δελτίο Τύπου της αναφέρει: «Η διοργάνωση περιλαμβάνει αθλητικές εκδηλώσεις, ημερίδες και σεμινάρια, σε συνεργασία με τα σχολεία και τα αθλητικά σωματεία της πόλης μας, καθώς και με επίσημους φορείς του Αθλητισμού.

Η Διοίκηση στοχεύοντας στο να μπορέσει να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις αυτές ολοένα και μεγαλύτερο κομμάτι του λαού της πόλης, απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες, με ιδιαίτερη έμφαση στην νέα γενιά και βέβαια, όλες αυτές οι δράσεις παρέχονται δωρεάν για όλους».

Όπως αναφέρει ο δήμαρχος της πόλης, Βαγγέλης Σίμος, «στόχος μας είναι τέτοιου είδους δράσεις να γίνουν θεσμός στην πόλη μας, γιατί προωθούν και αναδεικνύουν τις αξίες του αθλητικού ιδεώδους και την τόνωση του αθλητικού πνεύματος και της ευγενούς άμιλλας».

Για τη Δημοτική Αρχή της Πετρούπολης, ο τομέας του Αθλητισμού είναι ζήτημα προτεραιότητας, γι' αυτό και η διεκδίκηση για γενναία κρατική χρηματοδότηση και η πρόσληψη μόνιμου και σταθερού προσωπικού είναι στην καθημερινή ατζέντα της. Εξάλλου, από τη θέση της για τον Αθλητισμό απορρέει και η κοινωνική πολιτική που ασκεί, με τις ενδεικτικές συνδρομές και σε πολλές περιπτώσεις με τις δωρεάν συμμετοχές, σε όλα τα αθλήματα, καθώς και η διαρκής μέριμνα για τις συντηρήσεις των υπαρχόντων εγκαταστάσεων και τις κατασκευές νέων αθλητικών χώρων.

 

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved