z
Πετρούπολη: Διήμερο αλληλεγγύης
Κατηγορία : Πετρούπολη / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2013-04-17 09:15:00

Μικρή αποδείχτηκε η Δημοτική Αποθήκη Τροφίμων και Ειδών Πρώτης Ανάγκης, για να χωρέσει την αλληλεγγύη και την ανθρωπιά των πολιτών που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου, την Παρασκευή 12 και το Σάββατο 13 Απριλίου, προκειμένου να συλλέξουμε τρόφιμα μακράς διαρκείας, που θα δοθούν σε οικογένειες Πετρουπολιωτών που αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης.

Υπήρξαν τέσσερα σημεία συλλογής τροφίμων (πλατεία «ΗΡΩ» - Αγ. Τριάδα – Κολυμβητήριο και η Αποθήκη Τροφίμων) όπου λειτούργησαν από το πρωί μέχρι το βράδυ, με τη συνεχή παρουσία του Δημάρχου κ. Κοτσαμπά και των μελών της Διοίκησης, και την – εθελοντική – παρουσία  υπαλλήλων του Δήμου.

Η συμμετοχή του κόσμου ήταν πραγματικά συγκινητική. Παράλληλα, κινητοποιήθηκαν τα σχολεία, τα οποία συλλέγουν όλη την εβδομάδα τρόφιμα, τα μέλη των πολιτιστικών δράσεων του Δήμου, πολιτιστικοί σύλλογοι που δραστηριοποιούνται στην πόλη και πολλοί άλλοι.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συμμετείχαν, σας υπενθυμίζουμε  ότι την ευθύνη της λειτουργίας της Δημοτικής Αποθήκης Τροφίμων έχει η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου και σας ενημερώνουμε ότι μπορείτε καθημερινά να κάνετε τις προσφορές σας, επικοινωνώντας με τα τηλέφωνα: 210 5059604 & 213 2024475.

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved