z
Πετρούπολη: Εντυπωσιακή συνάντηση αθλητών στο All Star Volleyball Game
Κατηγορία : Πετρούπολη / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2016-05-13 14:40:00

Την Τετάρτη 11 Μαΐου 2016 πραγματοποιήθηκε, με τεράστια επιτυχία, στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο της Πετρούπολης “Ν. Παξιμαδάς”, το All Star Volleyball Game.

 

Η διοργάνωση ήταν μέρος της καμπάνιας του Δήμου Πετρούπολης εναντίον όλων των ναρκωτικών και μέσω αυτής πέρασε για άλλη μια φορά το μήνυμα “ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ”, αφού η ενασχόληση με αθλητικές δραστηριότητες και δράσεις, οδηγεί στην απομάκρυνση -ειδικά των νέων- από τη χρήση εξαρτησιογόνων ουσιών. Επιπλέον, μέσω της συγκέντρωσης τροφίμων από όσους παρακολούθησαν ή συμμετείχαν στην εκδήλωση, επιτεύχθηκε η ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου μας.

 

Στην εκδήλωση, με την οποία πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης της Αθλητικής Άνοιξης 2016, συναντήθηκε το χθες και το σήμερα του ελληνικού βόλεϊ. H θρυλική εθνική ομάδα του 1986-1987 έπαιξε με τα παιδιά τους και τη σημερινή εθνική ομάδα, προσφέροντας αξέχαστο θέαμα.

 

Στην έναρξη του ALL STAR VOLLEYBALL GAME πραγματοποιήθηκε φιλικός αγώνας βόλεϋ γυναικών μεταξύ του Γ.Σ. Πετρούπολης και της ομάδας των Αμπελοκήπων, στην οποία συμμετείχαν οι καταξιωμένες πλέον αθλήτριες του Ολυμπιακού Τέζα Α. και Κονόμι Α. Η πλέον συγκινητική στιγμή για όλους τους Πετρουπολιώτες μαθητές ήταν όταν οι διεθνείς παίκτες βράβευσαν όλα τα σχολεία του Δήμου για τη συμμετοχή τους στην Αθλητική Άνοιξη 2016, με φιλικούς σχολικούς αγώνες ποδοσφαίρου, καλαθοσφαίρισης, ανώμαλου δρόμου και βόλεϊ.

 

Ακολούθησε η βράβευση του πρώην προέδρου της ΕΟΠΕ, Θανάση Μπελιγράτη, από τον Δήμαρχο Πετρούπολης Βαγγέλη Σίμο. Στο τέλος της μεγάλης αθλητικής εκδήλωσης τιμήθηκαν όλοι οι συμμετέχοντες.

 

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved