z
Πετρούπολη: Καλοκαιρινή εκδήλωση του τμήματος ΑΜΕΑ
Κατηγορία : Πετρούπολη / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2016-06-27 15:05:00

Την Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2016, πραγματοποιήθηκε στο Σινέ Πετρούπολης η ετήσια  καλοκαιρινή εκδήλωση του τμήματος ΑΜΕΑ, στο πλαίσιο της “Αθλητικής Άνοιξης - Καλοκαίρι 2016”.

Το τμήμα παρουσίασε “Το συμβούλιο των ποντικών”, μια διασκευή του μύθου του Αισώπου, που στέλνει με μοναδικό τρόπο πολλαπλά κοινωνικά μηνύματα.

Την εκδήλωση τίμησε, όπως κάθε χρόνο, ο Δήμαρχος Πετρούπολης, Βαγγέλης Σίμος, που στηρίζει με συνέπεια και ευαισθησία κάθε προσπάθεια του τμήματος Α.Μ.Ε.Α, αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες που βιώνουν τόσο τα μέλη όσο και οι οικογένειές τους και η δημοτική σύμβουλος Βούλα Αγγελοπούλου.

Η προϊσταμένη αθλητισμού Κατερίνα Κυριάκου αναφέρθηκε στη φετινή σημαντική στιγμή για το τμήμα, στην συμμετοχή του στο “1ο Διεθνές Φεστιβάλ Τέχνης ARTABILITY”, όπου ο Δήμος Πετρούπολης ήταν από τους ελάχιστους δήμους που συμμετείχαν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα.

Τόνισε το ότι η φετινή χρονιά επισφραγίστηκε για ακόμα μία φορά με την άψογη συνεργασία του τμήματος με το 5ο Γυμνάσιο Πετρούπολης, την καθηγήτρια Ελένη Παπαμιχαλάκη και μαθητές του προγράμματος enable, όπου έλαβαν έπαινο συμμετοχής στο “9ο Συνέδριο Εφηβικής  Ιατρικής”.

Τέλος, η κα. Κυριάκου ευχαρίστησε ιδιαίτερα τα μέλη και τις οικογένειες τους, ενώ ιδιαίτερα ευχαρίστησε τους συντελεστές της εκδήλωσης: την εθελόντρια Κωνσταντίνα Φαράντου, που διασκεύασε το παραμύθι και έφτιαξε και όλα τα σκηνικά της παράστασης, τις γυμνάστριες Φανή Ραχωβίτσα και Μαριαλένα Καραγιάννη, που έκαναν την σκηνοθεσία της παράστασης με πολύ κέφι και συνέπεια, τον εθελοντή μουσικό Χρήστο Καρνάβα που ήταν και πρωταγωνιστής στην παράσταση καθώς και την  εθελόντρια  Βιολέττα Σολιδάκη.

Να υπενθυμίσουμε ότι το τμήμα ΑΜΕΑ του Δήμου Πετρούπολης θα παρουσιάσει την δουλειά του στο “6ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιστημών Εκπαίδευσης”.

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved