z
Πετρούπολη: Ολοκλήρωση της 2ης φάσης της «Αθλητικής Άνοιξης»
Κατηγορία : Πετρούπολη / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2017-04-07 13:35:00

Με το σύνθημα, που φέτος «στολίζει» τη διοργάνωσή "Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ. ΚΡΑΤΙΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΡΑ!", ολοκληρώθηκε σήμερα, Παρασκευή 07/04, με τεράστια επιτυχία η β΄ φάση της "Αθλητικής Άνοιξης 2017".

Η β΄ φάση περιλάμβανε φιλικά παιχνίδια στο αγώνισμα της καλαθοσφαίρισης μεταξύ των Δημοτικών και όλων των Γυμνασίων της Πετρούπολης.

Η συμμετοχή ήταν μεγάλη και ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Ιδιαίτερα σημαντική και καθοριστική ήταν η συνδρομή των γυμναστών του Δήμου, καθώς και των συλλόγων μπάσκετ της πόλης, «Άρης», «Ίριδα» και «Ολυμπιάδα».

Στη συνέχεια, τη σκυτάλη στις δράσεις της "Αθλητικής Άνοιξης" θα πάρει η πεζοπορία στο Ποικίλο Όρος, που θα περιλαμβάνει και επίδειξη αναρρίχησης, ενώ θα ακολουθήσουν ημερίδες και μία σειρά αγώνες σε διάφορα αγωνίσματα.

Υπενθυμίζουμε ότι η Δημοτική Αρχή επέλεξε για φέτος να αναδείξει τη σταθερή διεκδίκησή της για επαρκή κρατική χορήγηση στον τομέα του αθλητισμού. Όπως έχει επισημάνει επανειλημμένα, το περιεχόμενο, η υλικοτεχνική υποδομή, η επιστημονική στήριξη για να κατοχυρώνεται το δικαίωμα στην φυσική αγωγή και τον αθλητισμό είναι άρρηκτα δεμένα με την γενναία και επαρκή κρατική χρηματοδότηση. Γι΄ αυτό έχει τεράστια σημασία το σύνθημα της φετινής διοργάνωσης να γίνει αίτημα στον αγώνα όλου του λαού της πόλης!

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved