z
Πετρούπολη: Συνάντηση στην Περιφέρεια για προώθηση μελετών
Κατηγορία : Πετρούπολη / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2017-09-05 13:30:00

Την Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017, ο Δήμαρχος Πετρούπολης, Βαγγέλης Σίμος και ο υπεύθυνος για θέματα αθλητισμού Δημοτικός Σύμβουλος, Λευτέρης Καζαδέης, πραγματοποίησαν συνάντηση με τον Περιφερειακό Σύμβουλο και Υπεύθυνο για θέματα Αθλητισμού, Σπύρο Πάντζα, στην έδρα της Περιφέρειας Αττικής.

Κυρίαρχα θέματα συζήτησης αποτέλεσαν η προώθηση της Μελέτης της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου μας για την Ανακατασκευή Γηπέδων Μπάσκετ (ύψους 84.852,00 ευρώ), η οποία αφορά την επίστρωση τριών υπαίθριων γηπέδων μπάσκετ στους αθλητικούς χώρους ομαδικής άθλησης του Δήμου μας (συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις της Αγίας Τριάδας και των γηπέδων Γρηγορίου), αλλά και της Μελέτης για την προμήθεια και τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα στο βοηθητικό γήπεδο Αλκυών (ύψους 71.737 ευρώ).

Εκτός από τα προαναφερθέντα έργα, μία τρίτη μελέτη βρίσκεται στο στάδιο έγκρισης από την Περιφέρεια Αττικής. Πρόκειται για το έργο με τίτλο “Συντήρηση κλειστών γυμναστηρίων Δήμου Πετρούπολης”, ύψους 150.000,00€.

Ειδικότερα, οι εργασίες περιλαμβάνουν ανακατασκευή του συνθετικού τάπητα στο κλειστό γυμναστήριο Αγ. Τριάδας, εργασίες συντήρησης στο ξύλινο δάπεδο του αθλητικού χώρου στο γυμναστήριο «Νίκος Παξιμαδάς», καθώς και εργασίες υγρομόνωσης, αντικατάστασης κουφωμάτων και αναδιαρρυθμίσεις χώρων, ώστε να δημιουργηθεί ιατρείο με όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές, όπως και χώρος απασχόλησης ΑΜΕΑ.

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved