z
Πετρούπολη: Συνάντηση του Δημάρχου με τον αντιπεριφερειάρχη Δυτικού Τομέα Αθηνών
Κατηγορία : Πετρούπολη / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2015-07-23 00:00:00

Την Παρασκευή 17 Ιουνίου 2015 ο Δήμαρχος Πετρούπολης Βαγγέλης Σίμος πραγματοποίησε συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικού Τομέα Αθηνών, κ. Σπύρο Τζόκα, στην έδρα της Περιφέρειας.

Στα πλαίσια αυτά τα κύρια θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν:

1. Την εφαρμογή της υπάρχουσας μελέτης για την Αποκατάσταση και Αξιοποίηση του Παλαιού Καμινιού Πετρούπολης και την Ανάπλαση του Περιβάλλοντος χώρου.

2. Την άμεση ολοκλήρωση των διαδικασιών, προκειμένου να υπογραφεί η προγραμματική σύμβαση για την κατασκευή Παιδικού Σταθμού. Πρόκειται για τον δεύτερο ιδιόκτητο σταθμό στην Πετρούπολη, ο οποίος θα στεγάζεται στη συμβολή των οδών Κερασόβου και Θράκης (Ο.Τ. 914).  

3. Τα προκάτ οικήματα (Λυόμενα) στην περιοχή της Αγίας Τριάδας Κηπουπόλεως, λόγω των οποίων έχουν δημιουργηθεί πολλά στην περιοχή. Στον τομέα αυτό θα υπάρξει συνεργασία του Δήμου Πετρούπολης με την Αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Πολιτικής κα Θανοπούλου Κατερίνα, προκειμένου να υπάρξει ολοκληρωμένη και τελική λύση.

Ο Δήμαρχος Πετρούπολης συνεχίζει να καταβάλλει συνεχείς προσπάθειες, προκειμένου να τεθούν σε προτεραιότητα τα ανωτέρω έργα, μέσα από την επιδίωξη σειράς συναντήσεων με τον Αντιπεριφερειάρχη, οι οποίες διεξάγονται σε πολύ θετικό κλίμα συνεργασίας.

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved