z
Στ. Βλάχος: Θα τιμήσουμε τον Γ. Μπαλταδώρο
Κατηγορία : Πετρούπολη / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2019-06-12 08:40:00

Ο νέος Δήμαρχος Πετρούπολης, Στέφανος Βλάχος, προανήγγειλε μέσω Facebook ότι μόλις αναλάβει τα καθήκοντα του τον Σεπτέμβρη θα τιμήσει τον πιλότο της Πολεμικής Αεροπορίας, που έχασε τη ζωή του στις 12 Απριλίου 2018, Γιώργο Μπαλταδώρο.

 

Αίσθηση προκάλεσε τις τελευταίες μέρες η είδηση από την Κύπρο, ότι το Δημοτικό Πάρκο στην περιοχή Ελαιώνων στον Στρόβολο ονομάστηκε σε Πάρκο «Αντιπτέραρχος Γεώργιος Μπαλταδώρος», καθώς ο Δήμος Στροβόλου θέλησε να αποτίσει φόρο τιμής στον ήρωα πιλότο της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας, που έχασε τη ζωή του στις 12 Απριλίου 2018, όταν το αεροσκάφος τύπου Mirage, του οποίου ήταν κυβερνήτης, κατέπεσε βορειανατολικά της νήσου Σκύρου, κατά τη διάρκεια διατεταγμένης αποστολής.

 

Στις 11 Ιουνίου, σε ανάρτηση του στο Facebook, ο νέος Δήμαρχος Πετρούπολης τόνισε ότι σε συνεννόηση με την οικογένεια του εκλιπόντος πιλότου και η Πετρούπολη θα τον τιμήσει. "Αποτελεί καθήκον όλων μας, να τιμούμε τους ανθρώπους που χάνονται γιά τήν πατρίδα", έγραψε κλείνοντας την ανακοίνωση του.


 

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved