z
Συνάντηση του Δημάρχου Πετρούπολης με τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικού τομέα Αθηνών
Κατηγορία : Πετρούπολη / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2015-09-30 12:00:00

Ο Δήμαρχος Πετρούπολης Βαγγέλης Σίμος πραγματοποίησε νέα συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικού Τομέα Αθηνών κ. Σπύρο Τζόκα, την Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015, στην έδρα της Περιφέρειας.

Δύο θέματα αποτέλεσαν το επίκεντρο της συζήτησης:

1. Η κατασκευή του δεύτερου ιδιόκτητου Παιδικού Σταθμού, στη συμβολή των οδών Κερασόβου και Θράκης, στο Ο.Τ. 914. Οι ενέργειες για την διεκπεραίωση του έργου βρίσκονται στο στάδιο της υπογραφής της προγραμματικής σύμβασης, η οποία αναμένεται να γίνει στα μέσα Οκτωβρίου. Μετά την ολοκλήρωση αυτής της διαδικασίας, θα ακολουθήσει η δημοπράτηση του έργου το 2016, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που έχει δώσει ο Αντιπεριφερειάρχης.

2. Η ασφαλτόστρωση και συντήρηση κεντρικών δρόμων και λεωφορειοδρόμων της Πετρούπολης. Η μελέτη για το έργο ύψους 1.000.000 ευρώ, έγινε από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου. Η συζήτηση κυμάνθηκε γύρω από την προοπτική ένταξής του στο Τεχνικό Πρόγραμμα της Περιφέρειας για το 2016.

Ο Βαγγέλης Σίμος τόνισε ότι τα δύο έργα είναι ζωτικής σημασίας για την πόλη και η ολοκλήρωσή τους πρόκειται να προσφέρει τεράστια ανακούφιση στους κατοίκους της.

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved