z
Βγήκαν τα μαχαίρια στο Χαϊδάρι
Κατηγορία : Χαϊδάρι / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2018-05-29 12:00:00

Δημοτική Αρχή και «Χαϊδάρι Ξανά», ή αν προτιμάτε Μιχάλης Σελέκος και Βαγγέλης Ντηνιακός έρχονται αντιμέτωποι με συνεχόμενα δελτία Τύπου, έπειτα από την πρόταση του δεύτερου για την αξιοποίηση προγραμμάτων ενεργειακής αναβάθμισης στο Χαϊδάρι.

 

Ας δούμε το χρονικό της σύγκρουσης.

 

Όλα ξεκίνησαν από το δελτίο Τύπου της παράταξης του Βαγγέλη Ντηνιακού, την Πέμπτη 24 Μαΐου, όπου «παροτρύνει» την Δημοτική Αρχή Χαϊδαρίου «να κινηθεί με άμεσο τρόπο και να υποβάλλει σχετικό αίτημα, η ικανοποίηση του οποίου θα δώσει την ευκαιρία για να αναβαθμιστεί ενεργειακά μια αθλητική εγκατάσταση στην πόλη μας».

 

Ο Δήμος Χαϊδαρίου απάντησε την Κυριακή 27 Μάϊου, επισημαίνοντας ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα στο οποίο αναφέρεται, αφορά τις Περιφέρειες Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης,  Βορείου Αιγαίου, Δυτικής Ελλάδας, Δυτικής Μακεδονίας, Ηπείρου, Θεσσαλίας, Ιονίων Νήσων, Κεντρικής Μακεδονίας, Κρήτης, Πελοποννήσου και Στερεάς Ελλάδας, αλλά όχι Αττικής. Παράλληλα, καταλόγισε «άγχος αντιπολιτευτικής δράσης» στον κ. Ντηνιακό και επιτέθηκε στην παράταξη «Χαϊδάρι Ξανά», λέγοντας ότι θα πρέπει να ελέγχει τις πληροφορίες της, προκειμένου να είναι χρήσιμες για την πόλη οι αντιπολιτευτικές της αιχμές, ή για να μην εκτίθεται.

 

Όμως, σήμερα, στις 29 Μαΐου, ήρθε η ανταπάντηση από την παράταξη «Χαϊδάρι Ξανά» και τον Βαγγέλη Ντηνιακό. Αναφέρουν ότι η πρόταση για το πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης έγινε βάσει του λίνκ από την έγκριτη ιστοσελίδα “michanikos-online” όπου δεν γίνεται λόγος για κανέναν αποκλεισμό από την Περιφέρεια Αττικής και για καμία εξαίρεση. Τέλος, υπογραμμίστηκε από την παράταξη ότι «έχουμε αντιπολιτευτικό άγχος, που όμως οφείλεται στο αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι ζούμε σε μια πόλη όπου χρειάζεται να "σπρώξουμε" πράγματα καθώς σχεδόν τίποτα δεν προχωρά».

 

Η κόντρα συνεχίζεται, για να δούμε ποιο θα είναι το επόμενο επεισόδιο της σειρας «διαμάχη Σελέκου – Ντηνιακού». Πλησιάζουν εκλογές και το παιχνίδι έχει αρχίσει να παίρνει φωτιά από νωρίς…

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved