z
Δυναμικό παρόν των Χαϊδαριωτών στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξης «Όραμα Δημιουργίας»
Κατηγορία : Χαϊδάρι / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2014-04-15 10:00:00

Μια ακόμη επιτυχημένη συγκέντρωση πραγματοποίησε ο δημοτικός συνδυασμός ΟΡΑΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ του υποψηφίου Δημάρχου Χαϊδαρίου κ. Ηρακλή Δρούλια την Παρασκευή 11 Απριλίου το βράδυ, στα εγκαίνια του κεντρικού εκλογικού κέντρου του συνδυασμού στον πεζόδρομο της Στρ. Καραϊσκάκη.

 

Οι αντίξοες καιρικές συνθήκες και η συνεχής βροχόπτωση, ακόμη και κατά την διάρκεια της ομιλίας του κ. Δρούλια, δεν μπόρεσαν να σταθούν εμπόδιο σε περισσότερους από 400 Χαϊδαριώτες, φίλους και υποστηρικτές του συνδυασμού ΟΡΑΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση και έδωσαν δυναμικό παρόν στην εκδήλωση των εγκαινίων.

 

 

Ας σημειωθεί, ότι ήταν πολλοί εκείνοι που επικοινώνησαν στα γραφεία του εκλογικού κέντρου και στα τηλέφωνα των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων και εξέφρασαν την αδυναμία τους να παρευρεθούν εξαιτίας των δύσκολων καιρικών συνθηκών, εκφράζοντας παράλληλα την αμέριστη στήριξη και συμπαράστασή τους στον Ηρακλή Δρούλια και τη συλλογική προσπάθεια να κερδηθεί η μάχη των εκλογών της 18ης Μαΐου 2014.

 

Μετά τον καθιερωμένο αγιασμό, στο βήμα ανέβηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλής Δρούλιας, εκφράζοντας καταρχήν τις θερμές ευχαριστίες του προς όλες και όλους που αψήφησαν τη βροχή και την κακοκαιρία, όπως τόνισε χαρακτηριστικά και τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση των εγκαινίων του εκλογικού του κέντρου.

 

 

Για μια ακόμη φορά ο υποψήφιος Δήμαρχος απεύθυνε προσκλητήριο ενότητας, ενώ αναφέρθηκε στις μέχρι τώρα προσπάθειες, τόσο του ιδίου, όσο και των συνεργατών του για να κερδηθεί η μάχη της ενότητας:

 

«Κάνουμε την υπέρβαση και το αποδεικνύουμε στην πράξη. Ενώσαμε και ενώνουμε πολίτες από διαφορετικές αφετηρίες και με διαφορετικές διαδρομές, πολίτες που μέχρι χθες τους χώριζαν κομματικές διαχωριστικές γραμμές. Όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Το μέλλον είναι εδώ. Η πόλη χρειάζεται ευρύτερες συναινέσεις, γιατί τα προβλήματα δεν έχουν χρώμα. Θέλουμε νέους, ικανούς ανθρώπους, με νέα οράματα, με δημιουργικότητα και διάθεση να προσφέρουν έργο στην πόλη. Έντιμους και αποτελεσματικούς, που θέλουν, ξέρουν και μπορούν να δώσουν τις κατάλληλες λύσεις.»

 

 

Ο κ. Δρούλιας εξέφρασε τη βαθιά του πίστη στην ανάγκη της συλλογικής δράσης και της ισότιμης συμμετοχής σε ένα πλατύ, ενωτικό Δημοκρατικό ψηφοδέλτιο:

 

«Γιατί σε αυτή τη συγκυρία, ο αγώνας για τη νέα δημιουργική πορεία της πόλης μας απαιτεί να είμαστε μαζί, να επικρατήσει η συνθετική λογική και προπάντων το συμφέρον του Χαϊδαρίου.»

 

Πεπεισμένος για την ανάγκη να δοθούν λύσεις στα συσσωρευμένα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Χαϊδάρι, αναφέρθηκε ξανά στο προγραμματικό πλαίσιο, τις προτεραιότητες και τις άμεσες δεσμεύσεις του συνδυασμού του, στο ρεαλιστικό σχέδιο, όπως είπε, που έχει εκπονήσει ο συνδυασμός του ΟΡΑΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ  και χρειάζεται να εφαρμοστεί για να πάει η πόλη μπροστά.

 

 

«Στο κέντρο της προσοχής μας, ο συμπολίτης μας, ο άνεργος, τα άτομα με αναπηρία, οι νέες και οι νέοι, η εργαζόμενη γυναίκα, ο μικρός και μεσαίος επαγγελματίας, τα άτομα της τρίτης ηλικίας.» , είπε χαρακτηριστικά.

 

Επικριτικά στάθηκε απέναντι σε εκείνους που αντιμετωπίζουν την πόλη ως ιδιοκτησία τους, για να υπογραμμίσει:

 

«Το Χαϊδάρι δεν είναι πριγκιπάτο, ούτε παρτάλι, ούτε προτεκτοράτο κανενός κόμματος.».

 

Ολοκληρώνοντας την ομιλία του ο κ. Δρούλιας κάλεσε τους συμπολίτες του να υπερψηφίσουν το συνδυασμό ΟΡΑΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ αναδεικνύοντάς τον στις 18 Μαΐου τη νέα Δημοτική Αρχή της πόλης.

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved