z
Η μνημονιακή συγκυβέρνηση διαλύει το ΑΤΤΙΚΟ Νοσοκομείο
Κατηγορία : Χαϊδάρι / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2013-01-31 09:30:00

Στα πρόθυρα της οργανωτικής και λειτουργικής παράλυσης βρίσκεται το ΑΤΤΙΚΟ Νοσοκομείο .

Το ‘’στολίδι’’ του δημόσιου συστήματος υγείας , όπως είχε αποκαλεστεί , αντιμετωπίζει και αυτό , όπως το σύνολο των κοινωνικών δομών της Πατρίδας μας ,τα επώδυνα αποτελέσματα της μνημονιακής πολιτικής της τρικομματικής συγκυβέρνησης και της λιτότητας που επέβαλλε το ντόπιο και ξένο χρηματιστικό κεφάλαιο , σε συνεργασία με τους εδώ υπηρέτες του .

Το ΑΤΤΙΚΟ βρίσκεται στα όρια της κατάρρευσής του , σύμφωνα και με τις σχετικές ανακοινώσεις του οικείου σωματείου εργαζομένων .

Η τεράστια έλλειψη σε προσωπικό , η υποχρηματοδότηση του ΕΣΥ , το κλείσιμο κλινικών και τμημάτων , δυναμιτίζουν την δημόσια υγεία και βάλλουν ευθέως κατά της ασφάλειας των ασθενών και όσων έχουν ανάγκη τις υπηρεσίες του συγκεκριμένου Νοσοκομείου .

Η ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ  στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων του Νοσοκομείου , αναγνωρίζοντας ότι κάτω από αυτές τις δυσμενείς συνθήκες , το Ιατρικό , παραϊατρικό και διοικητικό προσωπικό με την καθημερινή του υπερπροσφορά κρατά όρθιο το συγκεκριμένο Νοσοκομείο της Δυτικής Αθήνας .

Η ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ καταγγέλλει τις πολιτικές λιτότητας και την μνημονιακή συγκυβέρνηση που τις εφαρμόζει .

Καλούμε τον Δήμο Χαϊδαρίου και την σημερινή διοίκησή του να αναλάβει πρωτοβουλίες και δράσεις παρέμβασης προς την διορισμένη διοίκηση του Νοσοκομείου και την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας .

Ως Ένωση Πολιτών Χαϊδαρίου ανταποκρινόμενοι στην ανοικτή πρόσκληση του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου για σύσκεψη την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου , δηλώνουμε ότι θα είμαστε εκεί , προκειμένου να συμβάλλουμε με τις όποιες δυνάμεις μας στον κοινό αγώνα των εργαζομένων και της τοπικής κοινωνίας για ποιοτικά αναβαθμισμένη δημόσια υγεία , για ανόρθωση του Νοσοκομείου ΑΤΤΙΚΟ .

Προτείνουμε στην διοίκηση του Δήμου Χαϊδαρίου να συγκαλέσει έκτακτο δημοτικό συμβούλιο , με την συμμετοχή όλων των φορέων και των Πολιτών της πόλης , με θέμα συζήτησης την κατάσταση στο ΑΤΤΙΚΟ Νοσοκομείο  


Η Γραμματεία

της Ένωσης Πολιτών Χαϊδαρίου

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved