z
Η ομάδα Λυμπέρη προσχώρησε στο συνδυασμό του Ηρακλή Δρούλια
Κατηγορία : Χαϊδάρι / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2014-04-08 14:00:00

Ραγδαίες οι πολιτικές εξελίξεις στο δημοτικό τοπίο του Χαϊδαρίου, ύστερα από τη μόλις προ ολίγων ημερών προσχώρηση στο δημοτικό συνδυασμό «ΌΡΑΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ» του Ηρακλή Δρούλια, της παράταξης «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ», του σημερινού Αντιδημάρχου Χαϊδαρίου κ. Τάσου Λυμπέρη.

 

Την Κυριακή 6 Απριλίου επισημοποιήθηκε η συνεργασία ανάμεσα στους δυο συνδυασμούς, όταν ο κ. Λυμπέρης και ομάδα συνεργατών του μετέβη στο εκλογικό κέντρο του κ. Ηρακλή Δρούλια και παρουσία του συνόλου των υποψηφίων δημοτικών του συμβούλων «σφραγίστηκε» η εν λόγω συνεργασία.

 

 

Στην ολιγόλεπτη τοποθέτησή του ο κ. Λυμπέρης μίλησε για την ανάγκη ενωτικών διαδικασιών με σκοπό να δημιουργηθεί ένα πολυσυλλεκτικό δημοτικό σχήμα, ικανό να συσπειρώσει ευρύτερες κοινωνικές δυνάμεις της πόλης. Ο ίδιος δήλωσε ότι δεν θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, αλλά υπογράμμισε τη θέλησή του να εργασθεί πριν και μετά τις εκλογές δίπλα στον κ. Ηρακλή Δρούλια για το καλό του Χαϊδαρίου.

 

Από τη μεριά του ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Ηρακλής Δρούλιας, αφού ευχαρίστησε τον κ. Λυμπέρη, υπογράμμισε τις ικανότητες του, το ήθος και το διαρκές ενδιαφέρον του για το Χαϊδάρι και απεύθυνε προσκλητήριο ενότητας σε όλες τις υγιείς, κοινωνικές δυνάμεις του Χαϊδαρίου, στην κατεύθυνση της συλλογικής εκπροσώπησης, με ενιαίο δημοτικό σχήμα στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2014.

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved