z
Haidaristas: «Όταν ωραίοι άνθρωποι, φτιάχνουν ωραίες στιγμές…»
Κατηγορία : Χαϊδάρι / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2013-10-09 10:00:00

Ένα ακόμη ξεχωριστό event για την πόλη του Χαϊδαρίου, επεφύλαξε η εθελοντική ομάδα των δραστήριων συμπολιτών HaiΔaristas, το περασμένο Σάββατο μπροστά στα έκπληκτα μάτια των περαστικών, (επί της Λεωφόρου Αθηνών στο ύψος της τροχαίας).



Σε σύμπραξη με το γνωστό γυμναστήριο της πόλης ΤOP GYM ιδιοκτησίας Θάνου Λιάσκου, οργάνωσαν για τους δημότες όλων των ηλικιών γυμναστική στο πάρκο, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους Χαϊδαριώτες, να νιώσουν τα οφέλη της γυμναστικής στη ζωή τους.



Έμπειροι γυμναστές προσέφεραν πλούσιο πρόγραμμα από Zumba, Τabata, Cardio Aerobic, Fight Club.
Παράλληλα  οι διοργανωτές είχαν φροντίσει να υπάρχει και δεύτερο stage όπου υποδέχτηκαν τους “Junior ΗaiΔaristas”, στο “kids in gym” και όση ώρα διήρκησε  το event για μεγάλους και οι μικροί φίλοι  είχαν την ευκαιρία με την καθοδήγηση γυμναστή και νηπιαγωγού, να βιώσουν μια ξεχωριστή εμπειρία...



Στο τέλος έγινε κλήρωση που ανέδειξε τους τυχερούς για δωρεάν  συνδρομές στο TOP GYM.
Η ρυθμική μουσική, τα υπέροχα ομαδικά προγράμματα και η πολλή θετική ενέργεια, χάρισαν ένα ευχάριστο απόγευμα σε όλους μας.



Εκ μέρους του Top Gym ο κ. Λιάσκος  ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες λέγοντας χαρακτηριστικά: «μας δώσατε την ευκαιρία να κάνουμε αυτό που αγαπάμε περισσότερο, να σας κάνουμε πιο δυνατούς, πιο χαμογελαστούς και πιο υγιείς!»



Από την πλευρά των HaiΔaristas η κ. Κουρή μια εκ των  διοργανωτών είπε: «Όταν η πρωτοβουλία και ο εθελοντισμός διασταυρώνονται, μόνο θετική ενέργεια μπορεί να προκύψει την οποία την έχουμε όλοι μας ανάγκη, ιδιαίτερα στις μέρες μας. Όλοι μαζί μπορούμε να το πετύχουμε και οι ΗaiΔaristas με τους ΤοpGym(ers) το απέδειξαν! Τα συγχαρητήρια μου σε όλους όσους συνεργάστηκαν και συμμετείχαν».

 

 

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved