z
Μεγάλη επιτυχία στην εκδήλωση για τις γυναίκες της παράταξης «Όραμα Δημιουργίας-Ηρακλής Δρούλιας»
Κατηγορία : Χαϊδάρι / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2014-03-10 13:40:00

Ξεπέρασαν τις 300, οι γυναίκες που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του γνωστού Πολιτικού Μηχανικού Ηρακλή Δρούλια, που στις 18 Μαΐου 2014 διεκδικεί με τις πλέον δυνατές αξιώσεις το δημαρχιακό θώκο του Δήμου Χαϊδαρίου.

 

Κυρίες κάθε ηλικίας προσέρχονταν από τις 9.00 μ.μ., ενώ στις 11.00 μ.μ. περίπου, είχε ήδη δημιουργηθεί το αδιαχώρητο, αφού ολόκληρη η κεντρική σάλα του καταστήματος καταλήφθηκε από τις φίλες και τις υποστηρίχτριες του υποψηφίου Δημάρχου Ηρακλή Δρούλια.

 

 

Το γλέντι άναψε από νωρίς και ανάμεσα στο ποτό και την καλή μουσική, οι χορευτικές φιγούρες των κυριών, παρέσυραν και τον κ. Δρούλια, που ανταποκρίνονταν με ευγένεια στην κάθε πρόσκληση για χορό. Δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος και το κέφι εξαπλώθηκε σε όλο το χώρο του καταστήματος με κυρίαρχη πάντα τη γυναικεία παρουσία, ενώ η διασκέδαση κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

 

Το νέο ραντεβού δόθηκε για την Κυριακή 16 Μαρτίου στις 11.30 π.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου, στην Πρώτη δημόσια συγκέντρωση του συνδυασμού «Όραμα Δημιουργίας-Ηρακλής Δρούλιας», όπου θα μιλήσει ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Δρούλιας και θα γίνει παρουσίαση των δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού.

 

 

Σε δήλωσή του ο κ. Δρούλιας σημείωσε:

 

“Η αποψινή συνάντηση των γυναικών της πόλης μας, που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία των γυναικών - υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού μας, εξελίχθηκε σε μια όμορφη, χαρούμενη και όλο κέφι βραδιά.


Οι γυναίκες με την ξεχωριστή τους χάρη και την ιδιαίτερη αισθητική τους μας δίδαξαν τι σημαίνει κέφι και διασκέδαση. Τις ευχαριστώ όλες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας,

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved