z
Ο Β. Ντηνιακός προσφέρει ελπίδα στις ταλαιπωρημένες γειτονιές του Χαϊδαρίου
Κατηγορία : Χαϊδάρι / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2019-05-02 13:00:00

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Χαϊδαρίου, Βαγγέλης Ντηνιακός αποδεικνύει με την περιοδεία του στις ταλαιπωρημένες γειτονιές του Δήμου Χαϊδαρίου, όλο τον Απρίλιο, ότι έχει όρεξη και θέληση να αλλάξει πράγματα, έπειτα από μία πενταετία που η Δημοτική Αρχή Σελέκου περισσότερο χειροτέρεψε παρά έκανε καλύτερη την κατάσταση της πόλης σε όλα τα επίπεδα.

 

Την αρχή έκανε την Τρίτη 1 και Τετάρτη 2 Απριλίου, στην πολύπαθη γειτονιά της Γρηγορούσας, στο Χαϊδάρι. Εκεί, συνοδευόμενος από υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους, συνομίλησε με τους συγκεντρωμένους κατοίκους. «Η γειτονιά της Γρηγορούσας θα είναι από τις πρώτες προτεραιότητές μας» τόνισε ο Βαγγέλης Ντηνιακός απαντώντας στην έντονη δυσαρέσκεια που εξέφρασαν κάτοικοι και επαγγελματίες της περιοχής, οι οποίοι αισθάνονται «παραμελημένοι» και «ξεχασμένοι» από την απερχόμενη Δημοτική Αρχή, όπως πολλές φορές χαρακτηριστικά είπαν.

 

Πέρα, από τις συγκεντρώσεις του, η παράταξη του κ. Ντηνιακού, «Χαϊδάρι Ξανά» διοργάνωσε και την εξαιρετική εκδήλωση «Κάψε Το Σενάριο – Αυτοσχεδιάζουμε στο Χαϊδάρι για το Χαϊδάρι», την Δευτέρα 8 Απριλίου, με τους κωμικούς, Δημήτρη Μακαλιά, Λάμπρο Φισφή και Ζήση Ρούμπο οι οποίοι χάρισαν χαμόγελα αισιοδοξίας και δύναμης στις νεαρές ηλικίες, που στηρίζουν την αλλαγή στο Χαϊδάρι.

 

nthiniakos_periodeia.jpg

 

Σειρά στην μεγάλη περιοδεία του είχαν η περιοχή του Δαφνίου αλλά και αυτή της Αφαίας, στις 19 και 21 Απριλίου, αντίστοιχα. Πρόκειται για δυο περιοχές γνωστές για τα δεκάδες προβλήματα που αντιμετωπίζουν, όπου και εκεί αφουγκράστηκε τους κατοίκους και τα παράπονα τους.

 

Ο κ. Ντηνιακός έχει δηλώσει χαρακτηριστικά: «Συζητάμε ανά περιοχές και επαγγελματικές ομάδες τις θέσεις μας για την πρόοδο της πόλης, αλλά και ακούμε τους πολίτες ενόψει της τελικής επεξεργασίας του προγράμματός μας. Θέλουμε να παρουσιάσουμε μια συνολική πρόταση, προσγειωμένη και υλοποιήσιμη, όσο και φιλόδοξη για εξέλιξη του Χαϊδαρίου σε μια νέα εποχή, μετά από μακροχρόνια στασιμότητα».

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved