z
Ο συνδυασμός «Χαϊδάρι ξανά» συνεχίζει δυναμικά
Κατηγορία : Χαϊδάρι / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2014-06-02 17:35:00

Με μια λιτή εκδήλωση αναψυχής προς τιμήν του επικεφαλής του συνδυασμού «Χαϊδάρι ξανά» Βαγγέλη Ντηνιακού «έκλεισαν» την εκλογική περίοδο τα μέλη της παράταξης.



Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας για τη δυναμική συνέχεια του συνδυασμού ενώ όσοι συμμετείχαν ανανέωσαν το ραντεβού για το Σεπτέμβριο με σκοπό να συνεχίσουν την ενεργή δράση τους στα κοινά της πόλης.



Την Παρασκευή 30 Μαΐου οι υποψήφιες και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού «Χαϊδάρι ξανά» συγκεντρώθηκαν σε κεντρικό εστιατόριο της πόλης όπου σε φιλικό κλίμα συζήτησαν το αποτέλεσμα των εκλογών της 18ης Μαΐου δηλώνοντας ταυτόχρονα την πρόθεσή τους να στηρίξουν το έργο της παράταξης η οποία και θα εκπροσωπείται στο Δημοτικό Συμβούλιο την ερχόμενη πενταετία.

 

Ο Βαγγέλης Ντηνιακός, στον οποίο ήταν αφιερωμένη η βραδιά, αφού ευχαρίστησε όλους για την πρωτοβουλία τους αυτή, στη σύντομη ομιλία του τόνισε πως, παρά τον πόλεμο λάσπης που δέχθηκε τόσο ο ίδιος όσο και ο συνδυασμός και ο οποίος μάλιστα συνεχίζεται και μετεκλογικά, θα δίνει ακόμα πιο δυναμικά το παρών. «Δώσαμε μια εκλογική μάχη με ήθος και αξιοπρέπεια με μόνο γνώμονα το καλό της πόλης. Μπορεί να μην καταφέραμε να τερματίσουμε πρώτοι, καταφέραμε, όμως, να ανακόψουμε την κατηφορική πορεία παρακμής που είχε πάρει η πόλη μας την τελευταία 8ετία και να μην επιτρέψουμε να γίνει «καθεστώς» εκφράζοντας ταυτόχρονα μια νέα και διαφορετική πρόταση διαχείρισης των κοινών του Δήμου μας, τόσο μέσα από τα πρόσωπα που στελέχωσαν το ψηφοδέλτιό μας όσο και μέσα από το πρόγραμμα που παρουσιάσαμε.

 

Δηλώσαμε τη στήριξη μας στο Μιχάλη Σελέκο, ως αναγκαστικό μονόδρομο, και θα είμαστε παρόντες στο Δημοτικό Συμβούλιο, για να διαπιστώσουμε αν θα ανταποκριθεί στα βασικά ζητήματα, που θέσαμε ως συνδυασμός, για την ανόρθωση του Δήμου (διαχειριστικός έλεγχος όλης της οχταετίας Μαραβέλια, επιστροφή στο δήμο όλων των κοινωνικών δομών, ενδυνάμωση της λειτουργίας του δήμου).

 

Σε ό,τι αφορά στο συνδυασμό «Χαϊδάρι ξανά» η συνέχεια θα δοθεί από το Σεπτέμβριο μέσα από πρωτοβουλίες και δράσεις που θα πραγματοποιηθούν με τη συμμετοχή όλων όσοι επιθυμούν να εργαστούν για την πρόοδο της πόλης», είπε ο Βαγγέλης Ντηνιακός.

 

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved