z
Ποδηλατοβόλτα και βραδυπόρεια από τον Δήμο Χαϊδαρίου!
Κατηγορία : Χαϊδάρι / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2011-10-11 10:00:00

Με ολόκληρο το Σαββατοκύριακο αφιερωμένο στο ποδήλατο, το Χαϊδάρι καλωσόρισε τον Οκτώβριο.

Την 1η Οκτωβρίου έγινε στο Παλατάκι πρωτότυπος αγώνας βραδυπορείας με ποδήλατο και οι δύο τελευταίοι ακολουθώντας το ρητό «πήγαινε αργά για να φθάσεις γρήγορα», επιβραβεύτηκαν παίρνοντας ως έπαθλο από ένα ποδήλατο.

Άλλοι τρεις μικροί ποδηλάτες που τερμάτισαν στην προτελευταία θέση, εξασφάλισαν μια ετήσια συνδρομή στον Δημοτικό Οργανισμό.

Στις 2 Οκτώβρη, οι Δήμοι Χαϊδαρίου, Αιγάλεω, Αγίας Βαρβάρας και ο ΑΣΔΑ, (υπό την αιγίδα της Ειδικής Γραμματείας Άθλησης & Διατροφής του ΥΠΥΚΑ) διοργάνωσαν πρωινή κυριακάτικη ποδηλατοβόλτα στους δρόμους των τριών Δήμων, με σκοπό την προώθηση της ποδηλατοκίνησης ως μέσο εναλλακτικής μετακίνησης & άθλησης.

Στη βόλτα 8 χιλιομέτρων, συμμετείχαν πολίτες όλων των ηλικιών άνω των 12 ετών.

Παρέστησαν ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου Δημήτρης Μαραβέλιας, ο πρόεδρος και αντιπρόεδρος του ΑΣΔΑ, Ανδρέας Μποζίκας και Νίκος Παναγιωτάκος αντίστοιχα και ο γενικός γραμματέας της Ειδικής Γραμματείας Άθλησης & Διατροφής του ΥΠΥΚΑ, Κώστας Παταβούκας.

Μετά την ποδηλατοδρομία έγινε κλήρωση για δέκα ποδήλατα που προσέφερε το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και 15 κράνη που προσέφερε ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας.

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved