z
Σύσκεψη στο Δήμο Χαϊδαρίου για την υγεία
Κατηγορία : Χαϊδάρι / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2019-02-08 11:10:00

Σύσκεψη σωματείων και φορέων στον τομέα της Υγείας, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14 Φλεβάρη στις 18:30, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Χαϊδαρίου, στο Δημαρχείο Χαϊδαρίου.

 

Ο Δήμος αναφέρει ότι το «Αττικόν» αναστενάζει κάτω από το βάρος των τεράστιων ελλείψεων, της υποστελέχωσης και υποχρηματοδότησης, τα Ψυχιατρικά νοσοκομεία με τις νέες μεταρρυθμίσεις, συρρικνώνονται και η κατάσταση στη Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας είναι τραγική, μετά την αποχώρηση 15 συμβασιούχων γιατρών από το Κέντρο Υγείας Χαϊδαρίου (πρώην ΙΚΑ), όπου έχουν απομείνει μόνο 14 γιατροί, μόνιμοι και επικουρικοί.

 

Παράλληλα, στην ανακοίνωση της η Δημοτική αρχή αναφέρει πως η κυβέρνηση προχώρησε σε μια ακόμα ανάλγητη πράξη, κλείνοντας το Κέντρο Χρόνιων Παθήσεων στον Σκαραμαγκά, «στοιβάζοντας» 28 παιδιά σ' ένα κτίριο του «Λοιμωδών», στο παλιό Κέντρο Χανσενικών, που παραπέμπει σε συνθήκες Μεσαίωνα.

 

Καταλήγοντας, ο Δήμος καλεί όλα τα σωματεία και τους φορείς να πάρουν θέση και να παρευρεθούν στη συγκεκριμένη σύσκεψη, για να αποφασιστούν οι δράσεις που θα γίνουν απέναντι στις τακτικές της Κυβέρνησης.

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved