z
Χ. Δρούγκας: Ο συνδυασμός του Ηρακλή Δρούλια μπορεί να εγγυηθεί το μέλλον του Χαϊδαρίου
Κατηγορία : Χαϊδάρι / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2014-01-09 14:00:00

Η δήλωση του Χρήστου Δρούγκα:

Το μεγαλύτερο κεφάλαιο ενός χώρου είναι οι άνθρωποί του. Ο Δήμος μας διαθέτει ανθρώπινο δυναμικό αρκετά ικανό από άτομα καταξιωμένα με δυνατότητα μεγάλης προσφοράς αλλά που δυστυχώς δεν συμμετέχουν. Μέσα από αυτούς που η παρουσία τους θα προσδώσει μια άλλη πνοή και βαρύτητα, θα πρέπει ν’ αναζητήσουμε και να επιτύχουμε τη συμμετοχή των ικανοτέρων.


Στους καλύτερους πρέπει να αναθέσουμε την διαχείριση όλων των πτυχών του δήμου μας και όχι να καταφεύγουμε σε πρόχειρες, συμφέρουσες, συγκυριακές λύσεις ή κομματικές επιδιώξεις.


Η αξιοκρατική επιλογή των ικανοτέρων μεταξύ ισάξιων θα είναι το ωραιότερο, αλλά επιβεβλημένο για τις σημερινές συνθήκες, για να προκύψει μια δυναμική παρουσία στο δημοτικό συμβούλιο που θα αποτελέσει, άλλωστε, το λειτουργικό βραχίονα της όλης πορείας . Γιατί η λειτουργία των Ο.Τ.Α δεν είναι υπόθεση ενός μόνο ανθρώπου, (Δημάρχου) αλλά σκληρής συλλογικής δουλειάς πολλών ατόμων της τοπικής κοινωνίας.


Οι γενεσιουργές αιτίες που κρατούν το Δήμο σε διαχειριστική θητεία ή και σε μαρασμό ξεκινούν από την επιλογή των προσώπων. Κατά κανόνα συγκροτούνται συνδυασμοί ευκολίας με μόνο κριτήριο τη συλλογή ψήφων ,παραβλέποντας τη δυνατότητα προσφοράς στο μετέπειτα έργο της Δημοτικής Αρχής.


Το Δημοτικό Συμβούλιο έχει ανάγκη από ανθρώπους δυναμικούς , με κατάρτιση και πείρα. Ανθρώπους που μένουν έξω από τις ίντριγκες, τις συναλλαγές και τις κομματικές εξαρτήσεις, με αγαστή συνεργασία και κέφι για δουλειά, με προσωπικότητα, όραμα αλλά και με αγάπη για τον τόπο μας.

 

Ηρακλής Δρούλιας-Υποψήφιος Δήμαρχος Χαϊδαρίου


Προέχει να είναι ικανός ,με ηθική, με αξιοπρεπή συμπεριφορά και σεβαστός στους συμπολίτες μας… Επιτέλους ας σκύψουμε το κεφάλι και μέσα από την αγάπη μας για την πόλη μας να αντιμετωπίσουμε την καρδιά του προβλήματος πέρα από κάθε προσωπική φιλοδοξία.


Ας σταματήσουμε να επιρρίπτουμε ευθύνες σε παλιά ή νέα πρόσωπα ενώ πιθανώς ή κυρίως ευθύνεται η κατεστημένη νοοτροπία που εμποδίζει και την συμμετοχή πολλών και άξιων συμπολιτών.


Οι αντιπαραθέσεις γίνονται σκληρές δυσκολεύουν την πρόοδο και δεν συμβάλουν στην ειρηνική συνύπαρξη.


Στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές απαιτείται η ανάγκη σωστής αξιολόγηση προσώπων, που θα ισχυροποιήσουν το δημοτικό συμβούλιο και αυτό με τη σειρά του θα αποτελέσει την εγγύηση για την πρόοδο της πόλης μας.


Μέσα από αυτή τη λογική και τη συμμετοχή μου στα κοινά πιστεύω ότι ο καινούργιος συνδυασμός του Ηρακλή Δρούλια με νέα πρόσωπα με ιδιαίτερη δυναμική, διάθεση και ηθική , μπορεί να εγγυηθεί το μέλλον του Δήμου μας ώστε το Χαϊδάρι με τις δυνατότητες που έχει να ξεκινήσει και πάλι να κάνει βήματα προς τα εμπρός. Η ευθύνη για την πορεία του Χαϊδαρίου που αφορά άμεσα και το μέλλον των παιδιών μας είναι στα χέρια μας αφού εμείς επιλέγουμε. Αυτές τις ώρες που η κοινωνία μας δοκιμάζεται σκληρά ας δείξουμε την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη μας σε αυτούς του συμπολίτες μας που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη.

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved