z
Χαϊδάρι: Αθλητικό διήμερο Κλασσικού Αθλητισμού
Κατηγορία : Χαϊδάρι / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2016-06-01 11:40:00

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το αθλητικό διήμερο Κλασσικού Αθλητισμού που διοργάνωσε ο Δήμος Χαϊδαρίου το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Μαΐου αφιερωμένο στη μνήμη του Ναπολέοντα Σουκατζίδη.

Στην έναρξη της εκδήλωσης, το απόγευμα του Σαββάτου, απεύθυνε χαιρετισμό ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Νίκος Καραγιάννης δίνοντας την έναρξη των εκδηλώσεων.

Εντυπωσιακή ήταν η ανταπόκριση των μαθητών των Δημοτικών Σχολείων καθώς πάνω από 1.000 παιδιά έλαβαν μέρος στις αθλητικές δραστηριότητες δείχνοντας τη ανάγκη που υπάρχει για μαζικό λαϊκό αθλητισμό. Ο αθλητισμός είναι δικαίωμα για όλους γι’ αυτό και η Δημοτική Αρχή όπως δηλώνει παίρνει πρωτοβουλίες για την επισκευή και την ανανέωση των αθλητικών εγκαταστάσεων σε όλο το Χαϊδάρι και θα συνεχίσει να διοργανώνει τέτοιες αθλητικές δραστηριότητες. Αυτό αποδείχθηκε αυτό το Σαββατοκύριακο με την τεράστια συμμετοχή παιδιών από όλα τα Δημοτικά της πόλης.

Υπήρξαν δεκάδες διακρίσεις, ακόμα και εντυπωσιακές επιδώσεις των μικρών πρωταθλητών, όμως όλη η ουσία βρίσκονταν στα χαμόγελα των παιδιών, που έδειχναν ικανοποίηση και ήταν γεμάτα χαρά σε οποία θέση και αν είχαν τερματίσει.

Ο Δήμος βράβευσε για τη συνολική του προσφορά τον Παναγιώτη Σαρρή, πολυνίκη στα 100, 200 και 400 μέτρα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved