z
Χαϊδάρι: Δήλωση Α. Μποζίκα για την αποχώρηση του Τάσου Χαλκιά
Κατηγορία : Χαϊδάρι / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2014-12-12 12:00:00

Σε δήλωση προχώρησε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πάμε να ενώσουμε το Χαϊδάρι», Ανδρέας Μποζίκας για την αποχώρηση του δημοτικού συμβούλου Χαϊδαρίου, Τάσου Χαλκιά. Ο κ. Μποζίκας τον ευχαρίστησε για την ειλικρινή και έντιμη προεκλογική μάχη που έδωσαν. Ακολουθεί η δήλωση:

Εκφράζω τις πιο ειλικρινείς ευχαριστίες μου στον παιδικό μου φίλο Τάσο Χαλκιά, με τον οποίον δώσαμε μια ειλικρινή και έντιμη προεκλογική μάχη.

Κατανοώ ότι οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις και το βαρύ καθημερινό του πρόγραμμα δεν του επιτρέπουν να παρακολουθεί και να συμμετέχει ενεργά στις συνεδριάσεις του δημοτικού  συμβουλίου και στις εργασίες της δημοτικής μας παράταξης, αν και ο ίδιος θα το ήθελε.

Ως εκ τούτου καταλαβαίνω την απόφασή του να παραιτηθεί από μέλος του δημοτικού συμβουλίου.

Γνωρίζω την αγάπη του Τάσου για την πόλη μας και τους ανθρώπους της. Εμπράκτως το έχει αποδείξει.

Του εύχομαι ακόμη περισσότερες επιτυχίες στο καλλιτεχνικό του έργο .

Να είναι υγιής, δυνατός και με την δημιουργικότητα που τον διακρίνει, να συνεχίσει  την καταξιωμένη παρουσία και προσφορά του στα πολιτιστικά δρώμενα της Πατρίδας μας.

Καλωσορίζω την καλή φίλη και συνεργάτιδα Ειρήνη Λυμπουσάκη ως νέο μέλος του δημοτικού μας συμβουλίου, για την οποία είμαι βέβαιος ότι θα δώσει τον καλύτερο εαυτό της στην κοινή μας προσπάθεια για την κατοχύρωση των όρων και των προϋποθέσεων για την ποιοτική αναβάθμιση της πόλης μας.



Ανδρέας Α. Μποζίκας

Δημοτικός Σύμβουλος,
Επικεφαλής της Παράταξης
«Πάμε να Ενώσουμε το Χαϊδάρι»

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved