z
Χαϊδάρι: Δωρεάν Ορθοπεδική εξέταση
Κατηγορία : Χαϊδάρι / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2017-05-08 12:40:00

Ο Δήμος Χαϊδαρίου σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Ιατρικής Υπηρεσίας του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής, δίνει τη δυνατότητα στους κατοίκους της πόλης για

 

Δωρεάν Ορθοπεδική εξέταση στο εξωτερικό ιατρείο του νοσοκομείου

κάθε Τετάρτη και Πέμπτη 9 το πρωί με 1 το μεσημέρι, κατόπιν ραντεβού.

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείσουν ραντεβού στη γραμματεία του νοσοκομείου στα τηλέφωνα: 2132054301 και 2132054335 κατά τις πρωινές ώρες.

 

Η Δημοτική Αρχή με αυτή την πρωτοβουλία θέλει να συμβάλει στην παροχή ιατρικών υπηρεσιών για τους κατοίκους της πόλης, γνωρίζοντας ότι η κατάσταση στον τομέα της υγείας είναι απελπιστική για τα φτωχά λαϊκά στρώματα μιας και αποτελεί τομέας που συνεχόμενα από όλες τις κυβερνήσεις υποβαθμίζεται με την αντιλαϊκή πολιτική που εφάρμοσαν και συνεχίζουν με αποτέλεσμα τη συνολική υποβάθμιση της  Δημόσιας Υγειονομικής περίθαλψης του λαού.

 

Στο μέτρο των δυνατοτήτων τους, θα συνεχίσουν να εξαντλούν τις δυνατότητες για πρωτοβουλίες όπως η παραπάνω που, κυρίως, βασίζονται στην εθελοντική διάθεση και πρωτοβουλία των ίδιων των γιατρών. Από την άλλη, αναδεικνύουν την ανάγκη για ένα σύστημα υγείας που θα αντιμετωπίζει την υγειονομική περίθαλψη ως λαϊκή ανάγκη.

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved