z
Χαϊδάρι: Έλεγχοι στο νερό του Δημοτικού Κολυμβητηρίου
Κατηγορία : Χαϊδάρι / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2016-09-21 16:00:00

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Δήμος Χαϊδαρίου, με την οποία διαψεύδει όσα έχουν ακουστεί για την καταλληλότητα του νερόυ στο Δημοτικό Κολυμβητήριο.

 

Αναλυτκά:

 

Με την έναρξη των εγγραφών στα τμήματα του κολυμβητηρίου και την έναρξη της λειτουργείας του, προέκυψαν ερωτήματα αλλά και γνώμες που έκαναν λόγο για τη μη καταλληλότητα με δήθεν έρευνες του ΚΕΕΛΠΝΟ. Κυρίως, λόγος γινόταν στο διαδίκτυο, όμως ως Δημοτική Αρχή έχουμε την υποχρέωση, πέρα από το αν η πρόθεσή τους έχει πονηρά κίνητρα ή όχι, να ενημερώσουμε τους Δημότες μας για τους ελέγχους που πραγματοποιούνται στο κολυμβητήριο.

 

Πραγματοποιούνται κάθε εβδομάδα αναλυτικός έλεγχος στο νερό της πισίνα, τόσο της μεγάλής όσο και της μικρής, από αρμόδια εταιρία βιοχημικών αναλύσεων.

 

Καθημερινά, 3 φορές τη μέρα, γίνεται δειγματοληψία και βασικός έλεγχος τιμών.

 

Μία φορά το μήνα πραγματοποιείται εργαστηριακός έλεγχος από το Χημείο του Κράτους.

 

Τα αποτελέσματα του ποιοτικού ελέγχου του νερού τοιχοκολλούνται στον πίνακα ανακοινώσεων του κολυμβητηρίου, ώστε καθένας να διαπιστώνει την καταλληλότητα του.

 

Το προσωπικό του κολυμβητηρίου είναι στη διάθεση καθένα για επιπλέον ενημέρωση ως το πλέον αρμόδιο για να δώσει ολοκληρωμένες απαντήσεις.

 

Από τα παραπάνω γίνεται κατανοητό ότι παίρνουμε όλα τα υγειονομικά μέτρα που υπάρχουν ώστε οι Δημότες να μπορούν να αθλούνται με ασφάλεια και σε ένα χώρο με υψηλό επίπεδο υγιεινής.

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved