z
Χαϊδάρι: Εργασίες Οδοσήμανσης και Επισκευές Φθορών
Κατηγορία : Χαϊδάρι / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2017-09-01 14:55:00

Έχει ήδη ξεκινήσει και αναμένεται να ολοκληρωθεί σύντομα η αντικατάσταση σπασμένων και φθαρμένων πινακίδων σε όλους τους δρόμους του Δήμου Χαϊδαρίου.

Σκοπός αυτής της ενέργειας είναι η διαμόρφωση προϋποθέσεων ασφαλούς οδήγησης για τα οχήματα που κινούνται στους δρόμους της πόλης.

Πρόκειται για ένα έργο ζωτικής σημασίας μιας και η τελευταία αντικατάσταση πινακίδων πραγματοποιήθηκε αρκετά χρόνια πριν.

Η αντικατάσταση πραγματοποιείται πρώτα στις κεντρικές αρτηρίες και ύστερα στους καθέτους και παράλληλους δρόμους εκατέρωθεν των κεντρικών οδών.

Μερικές από τις οδούς που έχουν πραγματοποιηθεί εργασίες αντικατάστασης είναι οι: Στρατάρχου Καραϊσκάκη, Αγωνιστών Στρατοπέδου Χαϊδαρίου, Φαβιέρου, Παπανδρέου, Ηρώων Πολυτεχνείου, Σατωβριάνδου, Κυπρίων Αγωνιστών, Σουκατζίδη, Μπουμπουλίνας, Σωκράτους κ.α.

Τις επόμενες ημέρες συνεργείο του Δήμου θα αντικαθιστά τα παλιά σήματα με νέα στις γειτονιές της Γρηγορούσας ενώ έπειτα θα συνεχίσει στις υπόλοιπες συνοικίες (Αστυθέα, Κουνέλια, Δάσος, Κέντρο, Κάτω και Άνω Αφαία).

Παράλληλα, εργατοτεχνίτες του Δήμου πραγματοποιούν επισκευές σε σπασμένα παγκάκια που βρίσκονται σε πλατείες και άλλους Δημόσιους χώρους.

Οι επισκευές αφορούν συνολικά τα παγκάκια της πόλης, μιας και εντοπίζονται αρκετές ζημίες σε αυτά. Σκοπός είναι να διατηρηθούν οι χώροι αναψυχής, να είναι προβάσιμοι και να αξιοποιηθούν από όλους τους κατοίκους.

 

 

 

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved