z
Χαϊδάρι: Η Ελένη Καμπόλη στην αγορά της Αγωνιστών Στρατοπέδου
Κατηγορία : Χαϊδάρι / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2014-03-27 01:00:00

Τα προβλήματα της αγοράς του Χαϊδαρίου βρέθηκαν στο επίκεντρο των συζητήσεων που είχε σήμερα το πρωί η Υποψήφια Δήμαρχος Χαϊδαρίου κα. Ελένη Καμπόλη με επιχειρηματίες της πόλης.

 

Ειδικότερα, η Υποψήφια Δήμαρχος Χαϊδαρίου κα. Ελένη Καμπόλη μαζί με στελέχη της Δημοτικής Κίνησης «Πόλη Προοπτικής» επισκέφτηκαν τις επιχειρήσεις που βρίσκονται στο εμπορικό δρόμο της Αγωνιστών Στρατοπέδου Χαϊδαρίου και συνομίλησαν με τους καταστηματάρχες  για την κατάσταση που επικρατεί στην αγορά.

 

Η κα. Καμπόλη δεσμεύτηκε ότι θα βρίσκεται πάντοτε στο πλευρό τους, προκειμένου να προωθούνται δράσεις για την τόνωση της επιχειρηματικότητας που τόσο ανάγκη έχει η πόλη του Χαϊδαρίου.

 

Αμέσως μετά έκανε την ακόλουθη δήλωση :

 

«Σήμερα επισκεφτήκαμε τα καταστήματα που βρίσκονται σε έναν από τους εμπορικότερους δρόμους της πόλης μας και συζητήσαμε  για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η αγορά του Χαϊδαρίου. Τους εξέφρασα την πεποίθησή μου ότι η αγορά της πόλης μας δεν υπολείπεται σε ποιότητα και τιμές και πως έχει τη δυνατότητα να αναπτυχθεί ραγδαία ώστε να καταστεί μια από τις σημαντικότερες της Δυτικής Αθήνας. Το μόνο που χρειάζεται είναι όλοι οι Χαϊδαριώτες να υποστηρίζουμε τα καταστήματα της πόλης μας και βεβαίως η Δημοτική Αρχή να βρίσκεται στο πλευρό τους εμπράκτως, προωθώντας προγράμματα που υποστηρίζουν στην πράξη την επιχειρηματικότητα».

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved