z
Χαϊδάρι: Κοινωνικό Φροντιστήριο
Κατηγορία : Χαϊδάρι / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2016-09-06 12:15:00

Ο Δήμος Χαϊδαρίου στα πλαίσια της κοινωνικής του πολιτικής θα συνεχίσει για 3η χρονιά τη λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου.

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο απευθύνεται στις οικογένειες των μαθητών της πόλης που λόγω οικονομικών δυσχερειών αδυνατούν να παράσχουν στα παιδιά τους πρόσθετη εκπαιδευτική βοήθεια.

Απευθύνεται σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου (περιλαμβάνεται και προετοιμασία για τις πανελλήνιες εξετάσεις) αλλά και σε μαθητές Ε’ και Στ’ τάξης του Δημοτικού και τα μαθήματα γίνονται στο χώρο του 2ου Γυμνασίου (Αναγεννήσεως κ Επαύλεως).

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 3 Οκτώβρη.

Ο Δήμος Χαϊδαρίου καλεί τους εκπαιδευτικούς που ενδιαφέρονται να προσφέρουν εθελοντική εργασία να επικοινωνήσουν μέχρι τις 23 Σεπτέμβρη, ηλεκτρονικά (politismos@haidari.gr) ή στα τηλέφωνα 2132047237 αναφέροντας το ονοματεπώνυμο τους, στοιχεία επικοινωνίας, την ειδικότητα τους, ενδεχόμενη προϋπηρεσία, προτιμώμενες ώρες κ μέρες απασχόλησης καθώς και προτιμώμενο εκπαιδευτικό επίπεδο (τάξη).

Οι μαθητές που ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή ας επικοινωνήσουν ηλεκτρονικά (politismos@haidari.gr) ή στα τηλέφωνα 2132047237, μέχρι τις 23 Σεπτέμβρη.

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved