z
Χαϊδάρι: Μεγάλη επιτυχία στον «ALL STAR» αγώνα μπάσκετ (video)
Κατηγορία : Χαϊδάρι / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2013-04-26 12:30:00

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο αγώνας «ALL STAR» μπάσκετ που διοργάνωσε η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Χαϊδαρίου με σκοπό να συγκεντρώσει τρόφιμα για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και τη στήριξη 600 οικογενειών με άπορους και άνεργους γονείς.

Περισσότεροι από 2,5 τόνοι με τρόφιμα συγκεντρώθηκαν κατά τη διάρκεια του αγώνα που έγινε την Τετάρτη 24 Απριλίου στο κλειστό γυμναστήριο του Δάσους Χαϊδαρίου «Χρήστος Αγγουράκης». Βετεράνοι αθλητές μπάσκετ της Εθνικής Ομάδας και πολιτικοί από την Ομάδα της Βουλής ανταποκρίθηκαν με μεγάλη χαρά στο κάλεσμα της Κοινωνικής Υπηρεσίας, έδωσαν το παρόν, διασκέδασαν τον κόσμο με εντυπωσιακά καρφώματα, αλλά προσέφεραν και οι ίδιοι τρόφιμα για τους συμπολίτες μας.

Κορυφαία ονόματα του μπάσκετ, όπως οι Ντικούδης, Οικονόμου, Πρέλεβιτς, Κορωνιός, Κορωναίος, Τζαλαλής, Θ. Σκουρτόπουλος, Α. Σκουρτόπουλος, Τόλιας, Τσέκος, Χρ. Χριστοδούλου, Κασουρίδης, Γεωργιάδης, Παλαιολόγος, Παπαδάκης, Χατζηλίας, πολιτικοί όπως Ιωαννίδης, Καραγκούνης, Μητσοτάκης, Κεφαλογιάννης, Ορφανός, Δήμας, Σενετάκης, Λοβέρδος, Ανδρουλάκης, ο Ολυμπιονίκης Μιχάλης Μουρούτσος, οι τραγουδιστές Χρήστος Χολίδης και Χρήστος Μενιδιάτης, ο ηθοποιός Νίκος Αναδιώτης και ο πρόεδρος του ΟΣΚ, Ηρακλής Δρούλιας, αναμετρήθηκαν στο παρκέ σε έναν αγώνα που έληξε… ισόπαλος με 76-76.

Διαιτητές του αγώνα ήταν οι Δουβής και Μαγκλογιάννης.

 

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved