z
Χαϊδάρι: O Βαγγέλης Ντηνιακός στις λαϊκές αγορές
Κατηγορία : Χαϊδάρι / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2016-05-10 13:00:00

Ο Βαγγέλης Ντηνιακός μαζί με μέλη της δημοτικής παράταξης «Χαϊδάρι ξανά» επισκέφθηκαν τις λαϊκές αγορές στο Δάσος και τη Γρηγορούσα προκειμένου να ενημερωθούν από τους πολίτες για θέματα που τους απασχολούν αλλά και για να  τους ενημερώσουν για τη λειτουργία της πλατφόρμας «HaidariAgenda».

 

Ο Βαγγέλης Ντηνιακός άκουσε πλήθος συμπολιτών να κάνουν πολλά παράπονα σε σχέση με τη λειτουργία του Δήμου. Τους εξήγησε το πώς μέσω του «HaidariAgenda» μπορούν να ενημερώνουν άμεσα και γρήγορα τον Δήμο, το Δημοτικό Συμβούλιο και όλες τις Δημοτικές Παρατάξεις για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους αλλά και για τις προτάσεις τους για μια καλύτερη πόλη.

 

Οι συναντήσεις με τους πολίτες στις λαϊκές, στα καφενεία, στα καταστήματα και στις γειτονιές θα συνεχιστούν έτσι ώστε να υπάρχει άμεση επικοινωνία με τους δημότες. Ταυτόχρονα όλοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν και για τη λειτουργία της πλατφόρμας ώστε να μπορούν να τη χρησιμοποιούν ανά πάσα στιγμή ως εργαλείο ανάδειξης προβλημάτων ή προτάσεων για την βελτίωση των συνθηκών ζωής στην πόλη με στόχο να κάνουμε, όλοι μαζί, το Χαϊδάρι την πόλη που θέλουμε.

 

Diniakos_laiki-grigoroysa.JPG

Λαϊκή αγορά Γρηγορούσα

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved