z
Χαϊδάρι: Ορκωμοσία του νέου Δημάρχου και του νέου δημοτικού συμβουλίου
Κατηγορία : Χαϊδάρι / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2019-08-30 10:30:00

Παρουσία εκατοντάδων Χαϊδαριωτών πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 28 Αυγούστου η ορκωμοσία του Δημάρχου Βαγγέλη Ντηνιακού και του νέου Δημοτικού Συμβουλίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου.

 

Αρχικά δόθηκε ο θρησκευτικός όρκος παρουσία του Μητροπολίτη Νίκαιας Αλέξιου και ακολούθησε η πολιτική ορκωμοσία.

 

Στην ορκωμοσία παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων: Ο Γ.Γ. Συντονισμού της κυβέρνησης κ. Αθανάσιος Κοντογεώργης. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην Υπουργός κ. Δημήτρης Βίτσας. Ο βουλευτής της ΝΔ κ. Γιάννης Λοβέρδος. Η βουλευτής του ΚΙΝΑΛ κ. Νάντια Γιαννακοπούλου, Ο νέος Δήμαρχος  Αιγάλεω κ. Γιάννης Γκίκας. Ο πρώην Δήμαρχος Χαϊδαρίου και υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ κ. Δημήτρης Μαραβέλιας. Ο πρώην βουλευτής του ΚΙΝΑΛ κ. Μιχάλης Καρχιμάκης. Η Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Ευγενία Μπαρμπαγιάννη.

 

Ο Δήμαρχος Βαγγέλης Ντηνιακός συνεχάρη όλες τις παρατάξεις για τον αγώνα που έδωσαν αλλά και τους νέους δημοτικούς συμβούλους για την εκλογή τους και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι όλοι αγωνιούν για το καλό της πόλης μας και όλοι θέλουν το Χαϊδάρι να κάνει βήματα μπροστά.  Γι αυτό η δημιουργία συναινέσεων για τα μεγάλα θέματα της πόλης θα βρίσκεται στον πυρήνα της λογικής της Διοίκησης.

 

Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε σε βασικές προτεραιότητες του προσεχούς διαστήματος όπως η ενίσχυση της καθαριότητας και η προστασία και επαύξηση του πρασίνου, η αναβάθμιση του δημοτικού φωτισμού με LED, η δημιουργία δικτύου Δημοτικής Συγκοινωνίας, η υλοποίηση λειτουργιών “έξυπνης πόλης”, η διεκδίκηση κάθε διαθέσιμου πόρου από όλες τις πλευρές για την χρηματοδότηση νέων έργων, η εξωστρέφεια και η ελκτικότητα του Χαϊδαρίου ως προορισμός.

Επειδή, όπως είπε: “Το Χαϊδάρι είναι το σπίτι μου, είναι το σπίτι μας.

 

Εδώ μεγαλώσαμε, εδώ μένουμε, εδώ επιλέξαμε να φτιάξουμε τις οικογένειες μας. Εδώ είναι το παρόν, εδώ είναι και το μέλλον μας. Σε αυτή την πόλη που στεγάζει τα όνειρα, τις ελπίδες και τις προσδοκίες μας για ένα πιο όμορφο αύριο για μας και τα παιδιά μας”.

 

orkomosia-ntiniakos-2.jpg

 

orkomosia-ntiniakos-3.jpg

 

orkomosia-ntiniakos-4.jpg

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved