z
Χαϊδάρι: Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια του Δημαρχιακού Μεγάρου και Περιβάλλοντος χώρου
Κατηγορία : Χαϊδάρι / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2014-04-02 00:00:00

Παρουσία πλήθους δημοτών πραγματοποιήθηκαν την Δευτέρα 24 Μαρτίου στις 7:30 το απόγευμα, τα εγκαίνια του Δημαρχιακού Μεγάρου και του Περιβάλλοντος Χώρου του.

 

Δυναμικό παρόν στον αγιασμό και στα εγκαίνια έδωσαν εκπρόσωποι της κυβέρνησης, της περιφερειακής και τοπικής αυτοδιοίκησης καθώς επίσης και εκπρόσωποι των πολιτιστικών συλλόγων και των κοινωνικών φορέων της πόλης του Χαϊδαρίου.

 

Αναλυτικά παρευρέθησαν: Ο πρόεδρος του Ελληνικού Κοινοβουλίου κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης, εκπρόσωπος του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Κων/νος Σχίζας, ο Γραμματέας συντονισμού & διαχείρισης στερεών και υγρών αποβλήτων κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Τζανέτος Φιλιππάκος, ο πρόεδρος των ΕΛ.ΠΕ κ. Ιωάννης Παπαθανασίου, ο Πρόεδρος ΑΣΔΑ Ανδρέας Μποζίκας, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Κτιριακές Υποδομές Α.Ε. κ. Ηρακλής Δρούλιας, το μέλος της επιτροπής Περιφερειών της Ευρωπαϊκής Ένωσης κ. Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος, εκπρόσωπος του Περιφερειάρχη Αττικής και Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Κων/νος Καράμπελας, ο Δήμαρχος Αιγάλεω Χρήστος Καρδαράς, ο Δήμαρχος Αγ. Βαρβάρας Γεώργιος Καπλάνης καθώς και ο τέως Δήμαρχος Χαϊδαρίου Κωνσταντίνος Σπηλιόπουλος.

 

Η τελετή εγκαινίων άρχισε με τον αγιασμό που τέλεσε ο εκπρόσωπος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Νίκαιας κ.κ Αλέξιου, Πρωτοσύγκελος Πατέρας Χρυσόστομος.

 

 

Με αισθήματα χαράς και συγκίνησης, ο Δήμαρχος Δημήτρης Μαραβέλιας, καλωσόρισε τους προσκεκλημένους και ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές στη δημιουργία αυτού του πολύ σημαντικού έργου υποδομής της πόλης μας. Στην ομιλία του ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου αναφέρθηκε στην οκταετή θητεία του, δηλώνοντας ταυτόχρονα ότι δεν θα είναι υποψήφιος δήμαρχος στις επερχόμενες εκλογές ευχόμενος κάθε επιτυχία σε όποιον κι αν εκλέξει ο λαός του Χαϊδαρίου.

 

 

Ακολούθησε μουσικοχορευτική εκδήλωση από πολιτιστικούς συλλόγους του Δήμου.

 

Το Δημαρχείο Χαϊδαρίου βρίσκεται στη συμβολή των οδών Στρ.Καραϊσκάκη 138 & Επαύλεως 2.

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved