z
Χαϊδάρι: Ποδηλατοβόλτα με τους HaiΔaristas
Κατηγορία : Χαϊδάρι / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2013-05-21 16:10:00

Οι  HaiΔaristas με τη θετική τους ενέργεια αυτή τη φορά μάς σήκωσαν από τους καναπέδες για μια ποδηλατοβόλτα!

Την Κυριακή το πρωϊ, υπέροχος καιρός, φωτεινά χαμόγελα και με κεφάτη διάθεση φόρεσαν τα πορτοκαλί καπελάκια τους, γυάλισαν τα ποδήλατά τους και ξεχύθηκαν στους δρόμους της πόλης, λέγοντας καλημέρα στις γειτονιές με τα κουδουνάκια τους.
Haidaristas_podilatovolta 2.jpg
Διακρίναμε ποδηλάτες όλων των ηλικιών, εκπαιδευτικούς αλλά και μαθητές που έκαναν ένα ευχάριστο διάλειμμα από τις εξετάσεις τους.

Μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας ότι όλα είναι καλύτερα όταν οι γειτονιές ενώνουν τις δυνάμεις τους και οι άνθρωποι αρχίζουν να ξαναλένε καλημέρα ο ένας στον άλλον!!
Haidaristas_podilatovolta 3.jpg
Ο γύρος της πόλης με ποδήλατα είναι κάτι που όλοι το χαίρονται μιας που δεν είναι εύκολο να γίνεται στην καθημερινότητά μας, όπου απουσιάζουν οι προδιαγραφές και η ανάλογη παιδεία. Το συντονισμό είχαν  έμπειροι ποδηλάτες και με συνοδεία δύο περιπολικών της τροχαίας και τη συνδρομή του ελληνικού ιδρύματος καρδιολογίας,  όλα κύλησαν ομαλά.

Η βόλτα κατέληξε στο Παλατάκι, όπου περίμενε τους ποδηλάτες  ένα μουσικό event και κεράσματα από ντόπιους επιχειρηματίες (Vromiko, καφέ Ιστορικό, 4cycling, bike strata)  που υποστήριξαν  τη δράση.

Αμέσως μετά, στις 11.00 πμ. αντιπροσωπεία των πιο έμπειρων ποδηλατών, εκπροσώπησε τους HaiΔaristas στη διοργάνωση της Πανελλαδικής Ποδηλατοπορείας, στο κέντρο της Αθήνας.

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved