z
Χαϊδάρι: Πραγματοποιήθηκε η διάθεση προϊόντων χωρίς μεσάζοντες
Κατηγορία : Χαϊδάρι / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2014-03-10 13:40:00

Την Κυριακή 9 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε για πολλοστή φορά η επιτυχημένη πρωτοβουλία του Δήμου Χαϊδαρίου, σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου, διάθεσης προϊόντων απευθείας από παραγωγούς χωρίς μεσάζοντες στους Δημότες Χαϊδαρίου, με στόχο να σταθεί αρωγός τόσο στους καταναλωτές όσο και στους πολίτες που έχουν ανάγκη τη βοήθεια της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου. Παρά τις εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες και το ψιλόβροχο, η προσέλευση του κόσμου ήταν ικανοποιητική.

 

xaidari_diathesh_proionton_10_3.jpg

 

Γι’ άλλη μια φορά, όλες οι παραγγελίες των Δημοτών ικανοποιήθηκαν και η ποιότητα των προϊόντων αποδείχθηκε άριστη. Οι τιμές των προϊόντων ήταν πολύ χαμηλές και προσιτές και ικανοποίησαν κάθε ενδιαφερόμενο δημότη. Πιο αναλυτικά τα προϊόντα που διατέθηκαν ανήλθαν σε ποσότητα περίπου στους 9 τόνους και ήταν τα εξής: Ρύζι, πατάτες, αλεύρι, ελαιόλαδο, τυριά, παραδοσιακά ζυμαρικά, μέλι, ελιές, αλλαντικά, κρασί, γλυκά κουταλιού και ξηροί καρποί. Οι παραγωγοί διέθεσαν για το Κοινωνικό Παντοπωλείο της πόλης του Χαϊδαρίου συνολική ποσότητα 400 κιλών σε ρύζι, όσπρια, αλεύρι, ζυμαρικά και πατάτες.

 

Ο Δήμος Χαϊδαρίου και η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου ευχαριστούν τους παραγωγούς για τη συνεργασία και ενημερώνουν τους δημότες πως θα επανέλθουν με καινούρια δράση στις 13 Απριλίου (Κυριακή των Βαΐων).

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved