z
Αυγουλέα-Λιναρδάτου: 5η Διημερίδα «Τεχνολογίες Αιχμής στην Εκπαιδευτική Πράξη»
Κατηγορία : Ελλάδα / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2014-03-26 12:00:00

To Σαββατοκύριακο 15 & 16 Μαρτίου 2014, πραγματοποιήθηκαν με πολύ μεγάλη επιτυχία οι εργασίες της 5ης Διημερίδας «Τεχνολογίες Αιχμής στην Εκπαιδευτική Πράξη» που διοργανώθηκε από τα Εκπαιδευτήρια Σ. Αυγουλέα-Λιναρδάτου υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.

 

ΦΩΤΟ από την 5η Διημερίδα


Μια διημερίδα που έχει καθιερωθεί ως θεσμός για την εκπαιδευτική κοινότητα καθώς συμμετείχαν 800 εκπαιδευτικοί, φοιτητές, και στελέχη φορέων εκπαίδευσης-εταιρειών που προσήλθαν απ όλα τα μέρη της Ελλάδας.


Όσοι συμμετείχαν στη διημερίδα είχαν την ευκαιρία στις 80 παρουσιάσεις που πραγματοποιήθηκαν σε διαδραστικούς πίνακες, να παρουσιάσουν μέρος της δουλειάς τους και να καταθέσουν τις προτάσειςτους σε συναδέλφους, αλλά και να παρακολουθήσουν τις εργασίες της διημερίδας, να ενημερωθούν για τις δυνατότητες που τους παρέχουν οι νέες τεχνολογίες και να ανταλλάξουν ιδέες και πρακτικές.

 

Παράλληλα, το Σάββατο 15 Μαρτίου, με την έναρξη της διημερίδας πραγματοποιήθηκαν κεντρικές παρουσιάσεις στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του σχολείου στις οποίες συμμετείχαν οι ακόλουθοι ομιλητές:

 

  • ·         Στέφανος Αλεβίζος, Ψυχολόγος - Το Χαμόγελο του Παιδιού
  • ·         Ελένη Καλλέ, Υπεύθυνη Τεχνολογιών Εκπαίδευσης Δημοτικού - Εκπαιδευτήρια Αυγουλέα-Λιναρδάτου
  • ·         Ράνια Κουκλή, Δασκάλα Β’ Δημοτικού - Εκπαιδευτήρια Αυγουλέα-Λιναρδάτου
  • ·         Σοφία Παπαδημητρίου, Υπεύθυνη Ψηφιακών και Κοινωνικών Μέσων Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης - Διεύθυνση Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης
  • ·         Στυλιανός Πρέκας, Μηχανικός Δικτύων στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο - Υπουργείο Παιδείας
  • ·         Δημήτριος Γ. Σάμψων, Καθηγητής Τμήματος Ψηφιακών Συστημάτων - Πανεπιστήμιο Πειραιώς

Η Διημερίδα πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της ΕΠΥ (Ελληνική Εταιρεία Επιστημόνων και Επαγγελματιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών), του Ιδρύματος Λαμπράκη, της Π.Ε.Κ.Α.Π. (Πανελλήνια Ένωση Καθηγητών Πληροφορικής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης) και της ερευνητικής ομάδας CosyLLAB του Τμήματος Ψηφιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Πολύτιμοι συμπαραστάτες σε αυτή την προσπάθεια στάθηκαν η εταιρείαEPSON και ο Τραπεζικός Όμιλος ALPHA BANK που συμμετείχαν ως Χρυσοί Χορηγοί, η εταιρεία KONICA MINOLTAπου συμμετείχε ως Χορηγός Έντυπου Υλικού, οι εκπαιδευτικοί οργανισμοί ΑΡΝΟΣ και IST College, οι εκδόσειςBurlington, και οι εταιρείες πληροφορικής ΕΠΑΦΟΣ, InEdu, ΙΤ FORCE, ORACLE και SingularLogic, που συμμετείχαν ωςΑργυροί Χορηγοί, οι εκπαιδευτικές πύλες www.aode.gr, www.aoth.edu.grwww.edra.grwww.e-paideia.org,www.mathima.gr και οι ειδησεογραφικές πύλες www.in.gr, www.peristerinews.gr, www.westnews.gr & www.westview.gr που συμμετείχαν ως Χορηγοί Επικοινωνίας.

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved