z
Αυγουλέα-Λιναρδάτου: Mε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Πασχαλινό Πανηγύρι
Κατηγορία : Ελλάδα / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2014-04-09 12:35:00

Mε μεγάλη επιτυχία  και θερμή ανταπόκριση από μαθητές, γονείς και φίλους του σχολείου πραγματοποιήθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά το Πασχαλινό Πανηγύρι των εκπαιδευτηρίων Αυγουλέα-Λιναρδάτου,  όλα τα έσοδα του οποίου θα δοθούν σε φορείς και οργανισμούς που υποστηρίζουν παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες. Εκτός από τη φιλανθρωπική αγορά του σχολείου,  εξαιρετικά ελληνικά προϊόντα και θαυμάσια εποχιακά φυτά διατέθηκαν απευθείας από τους παραγωγούς τους σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές, διευκολύνοντας έτσι την τοπική  κοινωνία αλλά και τη μεγάλη οικογένεια του σχολείου.

 

Παράλληλα αθλητικές ( τραμπολίνο, τοίχος αναρρίχησης, football target, φουσκωτά παιχνίδια) και καλλιτεχνικές δραστηριότητες (Το εργαστήρι του λαγού) πρόσφεραν χαρά, άθληση, δράση  και δημιουργία στους μικρούς και μεγάλους μαθητές μας.

 

Την ίδια μέρα  έλαβε χώρα και μια από τις πλέον σημαντικές δράσεις των εκπαιδευτηρίων η  15η κατά σειρά εθελοντική αιμοδοσία σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Μεταξά με τίτλο «Σχολικοί Δεσμοί Αίματος».

 

Photo Album

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved