z
Επιδείνωση του καιρού με βροχές και κρύο
Κατηγορία : Ελλάδα / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2014-02-25 10:15:00

Χειμωνιάτικος ξανά ο καιρός μετά από το ολιγοήμερο διάλειμμα καλοκαιρίας, καθώς αναμένονται τοπικές βροχές κυρίως στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα, βόρειοι άνεμοι, 6 με 7 μποφόρ στο νοτιοανατολικό Αιγαίο, με σταδιακή εξασθένηση και παγετός κατά τόπους τη νύχτα στα ηπειρωτικά.

Σε Μακεδονία και Θράκη, θα έχουμε νεφώσεις με παροδικές βροχές και λίγα χιονιά στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 13 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα έχουμε παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά. Βαθμιαία βελτίωση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 16 βαθμούς κελσίου. Στην Ηπειρο 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησο θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και λίγα χιονιά στα ορεινά. Η θερμοκρασία από 5 έως 16 βαθμούς κελσίου.

Σε Κυκλάδες και Κρήτη θα σημειωθούν νεφώσεις με βροχές που βαθμιαία θα περιοριστούν στην Κρήτη και θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 14 βαθμούς κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα έχουμε νεφώσεις με βροχές και στα Δωδεκάνησα το πρωί τοπικές καταιγίδες. Βαθμιαία βελτίωση από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 15 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Αττική θα έχουμε νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών στα ανατολικά και βόρεια μέχρι το μεσημέρι και βαθμιαία βελτίωση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 14 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και λίγα χιονιά στα γύρω ορεινά. Βαθμιαία βελτίωση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία: από 8 έως 11 βαθμούς κελσίου.

Για αύριο Τετάρτη θα έχουμε λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές μικρής διάρκειας κυρίως στα νότια. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά θα είναι κατά τόπους περιορισμένη όπου και θα σημειωθεί παγετός τη νύχτα και νωρίς το πρωί. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές.

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved