z
Πτώση της θερμοκρασίας με αραιές νεφώσεις
Κατηγορία : Ελλάδα / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2014-09-24 11:35:00

Πτώση της θερμοκρασίας, βόρειους ανέμους και αίθριο καιρό για σήμερα και τοπικές βροχές και καταιγίδες αύριο Πέμπτη προβλέπει η ΕΜΥ, με τον καιρό να εμφανίζεται πλέον και ουσιαστικά φθινοπωρινός, μετά το "καλοκαιρινό" διάλειμμα των προηγούμενων ημερών.

Αναλυτικά, σε Μακεδονία και Θράκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Λίγες νεφώσεις θα σημειωθούν τις πρωινές ώρες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 23 βαθμούς.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις τις πρωινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από από 15 έως 28 βαθμούς. Στα βόρεια 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.


Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησο
ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Λίγες νεφώσεις τις πρωινές ώρες. Η θερμοκρασία από 14 έως 28 βαθμούς. Στα βόρεια η μεγίστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Κυκλάδες και Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις στη βόρεια Κρήτη τις πρωινές ώρες. Η θερμοκρασία από 20 έως 26 και στην Κρήτη έως 28 βαθμούς.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 27 βαθμούς. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 27 βαθμούς.


Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 23 βαθμούς.


Για αύριο Πέμπτη, προβλέπονται αραιές νεφώσεις που βαθμιαία στα δυτικά και βόρεια θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

© 2011-2022 westnews.gr, all rights reserved